Točno, kaj se zgodi, ko uporabljate masko za magnetno masko

Območje maske za obraz je težko krmariti, ker je tam, kar se zdi kot bajillion izdelkov, ki obetajo boljšo, srečnejšo in bolj zdravo kožo. Prišlo je precej težko povedati, ko smo nekaj kupili za svojo delovno moč in ko smo nekaj kupili, ker bo naredil odlično maskirno selfie. Ne sovražim… 

In z maski za odstranjevanje por in odstranjevanje mrčesa se lahko zdi celo več težko razumeti. Naj vidim rezultate zdaj? Jutri? Naslednji teden?

Ko sem naletel na magnetne obrazne maske-formule, ki obetajo čvrsto, mladostno videz kože in celo veliko čiščenje, med drugim – nisem bila prepričana, ali je to najvarnejša inovacija za nego kože, na katero sem naletel ali samo na drug način da izpustim svoj varčevalni račun. Na srečo so magnetne maske za obraz najboljše, kar se mi je kdaj zgodilo, in sem se odločil,. 

Oba izdelka, ki jo predstavljam, prihajajo s tremi različnimi stvarmi – masko, lopatico in magnet. Uporabite lopatico, da masko enakomerno razporedite po obrazu, počakajte približno 5-10 minut, nato pa zavijte magnet v tkivo in ga premaknite v razdalji nekaj centimetrov od kože, da odstranite masko. 

Dr. Brandt Magnetight

Obstaja tekstura za Dr. Brandt Magnetight Mask (75 USD, sephora.com), ki je težko dati v besedo. Zdi se, da je zrnato, vendar enkrat uporabljeno, ima super gladko in rahlo kredo teksturo. Zagotovljena lopatica in magnet sta tako elegantna in izdelana za tiste, ki so še posebej težke in tesne (kar pomeni, da so popolni bogoslužbe za gube in druge težke površine). Maska zapusti tanko plast serumov, ki vas spodbuja, da se potegne v kožo.

Magnetno Face Mask 2
Vljudnost

Magnetno Face Mask 3
Vljudnost

Mlečna obleka Black Luster Mask

Mlečna obleka Black Luster Mask ($ 52; memebox.com) je zelo razkošna, “počutite se” z občutkom in pakiranjem. Na voljo je v veliki škatli z masko, veliko lopatico in magnetom z ročajem. Velika lopatica je idealna za to, ko delaš masko z masko, magnet pa omogoča preprost nadzor nad tem, kaj počneš. Magnet za Mlečno obleko Mask je prav tako nekoliko močnejši, kar pušča za super bizarno občutek fizičnega občutka, da ga odlepite od obraza.

Torej, kakšen je bil končni rezultat, vprašate? Duh! Prihajam sem!

Zapomniti si moram, da so mi tudi te maske podarile mitično in izmuzljivo sijoč od znotraj, kar je tako svetlo, da sem preskočil označevalca. Za maksimalno učinkovitost uporabljam eno od teh mask enkrat na dvakrat na teden.