Tukaj je 4 Mascaras Kylie Jenner Swears By

Kylie Jenner lead
Taylor Hill

Erin Lukas

20. maj 2016 @ 16:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Podajte to zaradi drugega razloga, da se Kylie Jennerova rutina za ličenje ne razlikuje od naše: včasih se Jenner ne počuti skozi celotno glamensko rutino z uporabo napačnih trepalnic. Na dneve, ko želi ohraniti ličenje, ki je brez ključa, ne da bi žrtvovala vpliv določenih, obsežnih trepalnic, se Jenner obrne na nekaj dobrih maskarjev, ki zagotavljajo učinek ponaredkov.

Jenner je delila svoje štiri gumbe na njenem računalniku, thekyliejenner.com. “Tako pomembno je imeti dober maskara! Obstajajo nekateri, ki črpajo trepalnice dovolj, da popolnoma preskočijo falsies, “Če je vaša dnevna rutina veliko bolj verjetno, da vključite nekaj swipes maskara, kot tudi celoten niz falsije preveč, menijo, da ta formula priporočila maskara zlato.

Drug znak Jenner je prav tako kot mi: dve njeni najljubši maskarji so super dostopni in jih najdemo v katerikoli trgovini z lepoto. Torej, kaj so maskarji naredili? Preberite, če želite ugotoviti, katere štiri formule so odobrene z Jennerjem.