Tukaj je, kako potegniti letošnje najtežje trend čevljarjev za celebrity

TK
Steve Granitz / WireImage; Randy Shropshire / Getty

Erin Lukas

27. februar, 2017 @ 12:00

Ker brez ličila ličila in monokromatsko izgleda trenutno vladajoča trendov ličila, krepko obarvani eyeliner lahko zdi kot neznano ozemlje. Ampak, če so slavne ličilke nosile na rdeči preprogi, je vsaka navedba, ne potrebujete pro, da bi potegnili linijo tehnicolorja – to je vse v spodnji liniji.

Zvezde, kot sta Janelle Monae in Olivia Culpo, so spremenile svoje običajne repertorije za ličila tako, da so obrnile svojo linijo in nosile drzen senco na spodnjih trepalnicah. Medtem ko se živahna barva lahko zdi zastrašujoča, je pravzaprav preprosta tehnika, ne glede na vašo ličila. Ključ je vlečenje na živahno podlogo na spodnjem pokrovu – in to je to. Medtem ko je aplikacija lahko preprosta, je izbira pravilne formule ključna za nošenje pop v barvi. Izberi izdelek, ki je kremast, vendar dolgotrajno ali celo boljši, nepremočljiv, da se prepreči razmazovanje in padec.

Ste pripravljeni na fotografiranje barve? Tukaj smo zaokrožili šest načinov, kako nositi obarvani eyeliner na spodnji mejni črti, ki ga navdihujejo nedavni lepotični trenutki vaših najljubših zvezdnih rdečih preprog.

VIDEO: Drew Barrymore 5 Minute Day to Night Makeup Look