Tukaj je točno kaj je Inside Rory in Lorelai Gilmore’s Makeup Torbe

Tako kot mnogi drugi ljudje v Ameriki sem se zbudil okoli 2 uri v Črnem petek, da … gledam Gilmore Girls. Ja, pozabi na nakupovanje. To lahko storim na spletu in čaka v vrsti, da vstopim v nakupovalni center na mrazu (medtem ko je verjetno potisnjen in moral imeti 34-krat več prostora za parkiranje, da bi najel prostor) zveni kot pekel. Namesto tega sem se znašel zaviti v mojo puhasto belo oblačilo z mojim prenosnikom, ki predvaja oživitev ene od mojih najljubših televizijskih oddaj vseh časov. Nikoli nisem bil tako navdušen, da bi videl Kirka. 

Mogoče je tam, kjer sem v življenju in karieri, ali pa sem lahko pozoren na več kot Loganovo srčkano smirkovanje, vendar nisem mogel prenehati gledati v Lorelai in Roryjev čudovit ličila. “Ali so vedno izgledale tako zdrave, sijoče in živele?” Sem se vprašal. Takoj po tem, sem začel razmišljati o tem, kako nikoli, kdaj zlom (vem, vem … to je TV oddaja), čeprav sta kava in alkohol v osnovi edini način hidracije in dejstvo, da jedo pico in pop- Tarts. Toda to je druga zgodba.

Še vedno v strahu nad potjo, ki jo je Rory-ov linij popestrila z modrimi očmi in Lorelaijevim naravnim flushom, sem se dotaknil vodilnega predstavnika lika Tegana Taylorja, da bi izvedel EXACT izdelke, ki jih uporablja, da bi dobili Gilmores (Emily) izgleda. 

Pred kakršno koli ličenjem Tegan pravi, da je uporabila zdravila Intraceuticals za hidratacijo svoje kože in vsak teden je dal gelom škropljenje z uporabo izdelkov Vita Liberata. “To je absolutno najbolj naraven izgled tan na trgu! Gilmore Girls, srednja barva je bila kot nalašč za predstavo, saj daje kot zelo naravno videz, ki se poljubi v soncu, “mi je rekla. 

POVEZANE: Vaš vodnik kdo je kdo v Stars Hollow

Za osnovno ličenje je Tegan uporabil lepotilno sredstvo za uporabo Armanijevega svetlobnega svile (64 USD; sephora.com), izdelek, ki sem ga slišal za ličilca, ko se je ličila umetnika. Ona pravi, da bo postavila temelje z Loura Mercier Loose Powder (38 dolarjev, sephora.com), preden uporabite rdeč ali bronzer.

Tugan je uporabil več različnih izdelkov, med katerimi so MAC BlushBaby (23 USD, nordstrom.com), MAC Warm Soul (28 USD, macys.com) in Chanel rose odtenek. “Tom Ford in Armani imata čudovite barve ličja, zato je samo vprašanje mešanja in prilagajanja vašemu tonu kože. Rad bi izkoristil globlje vroče rdečilo, da bi poudaril votlino kokice in nato” pop “žogo lice s svetlejšo barvo za dodatno dimenzijo. Najnovejša Glow paleta Anastasia (45 USD; sephora.com) je kot nalašč za dodajanje ekstra iskrice, tako da jo rahlo ščetkamo za končni dotik tudi lepo, “pravi.

Vsak videz filma Gilmore Girl je potreboval približno 40 minut za ustvarjanje, pravi Tegan, ki je resnično ni daleč, kako dolgo traja, da se pripravim v AM. Vendar je bila gospa Emily Gilmore malo bolj pripravljena in potrebovala dodaten čas za uporabo Ardell Baby Demi Whispie Faux Lashes ($ 10; ulta.com). Žal za moje srce. 

POVEZANE: 11 lekcije o lepoti smo se naučili od deklet Gilmore

Za Rory-je preprosto ličenje oči je Tegan nanizala subtilno hrbtno linijo vzdolž zgornjih trepalnic s temno rjavo črto pod njim. “To dosežem z mokrim čopičem s črto za črto in z uporabo senčila za podlogo. Karbon in Brun imam rad MAC”, pravi. 

Za ogrevanje njihovih oči pravi, da bo na pokrov nanesla mehko šimer in globlji, toplejši ton do gube. Nazadnje, za svoje rožnate, pouty ustnice, bi Aquaphor za vlago in potem barva ustnice na vrhu. “Všeč mi je univerzitetna paleta Bobby Browna. Ima široko paleto barv v njej in jo je močno uporabiti za drzen videz ali pa mehko za subtilen, bolj naraven videz,” pravi. 

Zdaj, ko vem natančne izdelke, ki jih nosi Rory (in jih lahko kupite tudi spodaj), bom šel naprej, jih uporabil in iskal svoje Jess … ali Logan. Še nisem se odločil.  

Kaj je v notranjosti kozarčkov za deklice Gilmore Girls Girls

Aquaphor Lip Repair Ointment
MAC Mineralize Blush in Warm Soul
Ardell Black Baby Demi Wispies
Anastazija Beverly Hills Glow Kit
Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation
MAC Eyeshadow
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 28

map