Vaša izkušnja s Kiehlom je, da bi resnično postala osebna

Kot da še ni bilo dovolj, da bi imele radi Kiehlove blagovne znamke, se blagovna znamka vrača v svoje korenine z Apothecary Preparations, popolnoma osebnim pristopom k negi kože, ki vam omogoča, da pogosteje najdete najbližjo Kiehlovo lokacijo kot kdajkoli prej.

Nazaj v zgodnjih dneh družbe, Kiehl’s je bil znan po svojih prilagodljivih kožnih in laznih sredstvih za stranke, ki uporabljajo visoke koncentracije naravnih sestavin, mešanih s farmacevtskimi aktivi, ki so potekale v vodilni blagovni znamki vse do osemdesetih let. Toda, kot vse dobre stvari, se je storitev končala … do zdaj.

POVEZANE: Ta naprava za preprečevanje staranja vam bo pomagala rešiti naporne oči

Apothecary Preparations se je začela v isti trgovini (na 109 Third Ave v New Yorku), in strankam ponuja priložnost, da se srečajo s predstavnikom, ki jih lahko poišče skozi osebno posvetovanje, da bi obravnavali njihove posebne težave s kožo. To bo pomagalo Kiehlovemu repu določiti, katera dva ciljna kompleta sta najbolj primerna za napačno vprašanje (kot so rdečina, groba tekstura, gube in velike pore). Ko je to določeno, bodo ciljni kompleksi pomešani s koncentratom za krepitev kože, da ustvarijo majhen vzorec, ki ga bo kupec čutil, da bo to točno tisto, kar iščejo.

POVEZANE: Clarisonic se združuje z dvema izmed vaših najljubših blagovnih znamk za nego kože

Od tam bodo za vsako steklenico izdani prilagojeni nalepki, pakirani in poslani domov s stranko, da se premešajo doma pred prvo uporabo. Govorite o novem pristopu k negi kože!

Torej, kaj je ulov? V resnici ni enega, razen dejstva, da se boste morali fizično sprehoditi v trgovino Kiehl, ki ponuja storitev (ne bo na voljo na spletu). Posvetovanje je prosto, končni koncentrat pa vam bo vrnil 95 $, kar je odlična cena za nekaj, kar je prilagojeno individualnim potrebam po negi kože..

Kot smo že omenili, je storitev že na voljo v vodilni trgovini Kiehl’s NYC, vendar bo v septembru izbrala lokacijo po vsej državi, zato je treba oče očistiti za novice o tem, kje boste lahko dosegli svoj koncentrat v prihodnjih mesecih.