Verjetno boste želeli pojesti Lano-jev novi balzam za ustnice – to diši tako dobro

Rad imam dober balzam za ustnice. Kot navdušeni uporabnik šminke menim, da je treba uporabiti veliko balzam za ustnice, da zagotovim, da so moje ustnice gladke, vesele in pouty. Lano Lips Original 101 maz je eden izmed mojih najljubših favoritov. Pred spanjem povlecite velikodušno plast, nato pa se zbudite s popolnoma udobnimi in vlažnimi ustnicami. Toda v zadnjem času je bila moja ljubezen do OG 101 Ointmenta premaknjena zaradi zelo razburljive nove izdaje Lana. To bi bilo Lano Lips 101 mazilo jagode.

Odlično je, da je dobro. Več o tem, zakaj je to odlična omaka, smo slišali od Kirsten Carriol, ustanovitelja Lana.

Kaj je imenovano:

Lano Lips 101 Mastna jagoda

Koliko vas bo vrnil:

Milkshake za črno tapanje (brez kalorij) … 13,50 $; utla.com

POVEZANE: Vonj po tem parfumu, takoj se veseliš svojega dneva

Kaj naredi posebnega:

Traja VSE Noč. Če ste ga vklopili, ko boste ponoči spali, 100% obljubimo, da bo še vedno tam zjutraj, ko bo delal svojo čarobnost. Prav tako je 100 odstotkov naravno, vegetarijansko in brez nafte in voska. 

Kdo je to?

Vsakdo in vsi! 

Kdaj ga uporabljati:

Uporabite ga za zdravljenje suhih ustnic, kožnih madežev, “piščančjih komolcev” in osvežilca kožice. Ohrani vse 101 rabe, ki so v Lano’s Original 101 mazilo. 

POVEZANE: Ta Eyeliner je ostal na celotnem srečanju. Brez heca.

Kaj se počuti:

Super hidratantna in vlažilna 

Kaj diši:

Dišava slastno – tako kot jagode! 

POVEZANE: MOSTI ikonični šminki v zgodovini filma

Kaj internet govori:

Ah @lanolips, kjer si bil celo moje življenje! Malo mi je dajal masti na ustnicah, preden sem spala vsak večer teden dni – dober zimski zajček! Pozdravljena, gladka, blaznost! ����

Fotografija objavila Valeria Ramirez (@valeria_the_well_nest)

Očarljivi poljubi mojega dekleta s @lanolips Perfect Nude Tinted Balzam �� Ljubezen, ki išče izdelke, ki so brez sulfata in brez paragona in niso testirani na živalih … Plus cute embalaža! Že leta uporabljam @lanolips in uradno sem našel najljubšo barvo #helloLano #lanolips

Fotografija objavila Angela Simson (@gratitude_project)

Kaj pravijo strokovnjaki:
“Naša
Lano Lips 101 Mastna jagoda vsebuje resnično jagode (kot iz jagodnega obliža, ne v kozarcih), kar pomeni, da vsebuje naravne AHA, ki pomagajo obnoviti kožo. Uporabljamo le tri sestavine, ki jih lahko naredimo – naš ultra čist čistilec lanolin, vitamin E in ekstrakt jagode – zato ga imenujem “majhna cev magije”! Kirsten Carriol, ustanovitelj Lana.