Vsak rdečica, ki jo potrebujete za toplo, padec flush

Odpravljamo se od prepotenega poletnega sijaja (pohvale!) In pozdravljamo kul, pade vetrič z odprtimi rokami. Medtem ko se boste najverjetneje osredotočili na iskanje popolnega puloverja, ki bo šel z vašim najnovejšim šminko za šminkanje (vemo, da ga imate), obstaja preveč novih ščetk, ki jih je treba prezreti. Podaljšajte svoj poletni sij s toplo senco breskev, odločite se za rožnato odtenek za ta pravokoten videz ali pa pojdite na polni padec z utišanim, globokim tonom.

Čas do udobja do najboljših novih ritk za padec. Oglejte si naše priljubljene spodaj.

blush.jpg

1. Clinique Cheek Pop Blush v Rosy Popu
Všeč so nam vse 12 odtenkov rdečih rdečih lističev Clinique, vendar se ti kriki v rožnati barvi padejo. Plus, cvet kompaktni je preveč srčkan ($ 22, nordstrom.com).

2. Tom Ford Cheek Color Blush v flushu
Newsflash: Ni vam treba zapustiti koral. Če iščete naravno popoldanski sijaj, to je to ($ 60; nordstrom.com).

3. Illamasqua gelna barva v blatu
Če so jagodni toni bolj stvar, poskusite Illamasquino gelsko palico. Layer na lice (in ustnice!) Za čisto do polno barvo ($ 30, net-a-porter.com).

4. Mineralni rumenjak BECCA v globoki murgi
Ta blush se infused z antioksidantnimi vitamini, zato je super za občutljivo kožo. Samo gledam na ta mavrični ton, zaradi česar želim vleči na svoj najsodobnejši pulover ($ 32; sephora.com).

5. Guerlain Rose Aux Joues v Chic Pink
Vsak odtenek v novem rdečilu Guerlaina vsebuje pigmente s “rožnim ojačevalnikom”, ki seveda odražajo svetlobo. In kot če potrebujete bolj prepričljivo, je oblikovan z izvlečkom vrtnega olja, da bi vašim obrazom podaril tanek sijaj ($ 52; sephora.com).

blush2.jpg

6. Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss in Blush v Rouge Libertine
Mi smo veliki oboževalci tega tekočega rumenjaka, in ta krepko rumenkasto je popoln pop barve za padec ($ 40, nordstrom.com).

7. Sephora Collection Blush 101 Face paleta
Vzemite novo palčno paleto skupaj, da dosežete prilagojeno barvo ali uporabite vsak od štirih odtenkov (in luminizator, ki jih ločuje!) Za različne videz ($ 28; sephora.com).

8. Dva intenziteta NARS Blush v blaznosti
Naš najljubši del rdečih rdečih barv NARS je subtilen šimer in dejstvo, da imamo v enem kompaktnih dveh komplementarnih odtenkih. Za poudarjanje uporabite globlje mandarino na ličnicah in lahka roza zlata ($ 45; net-a-porter.com).

9. Charlotte Tilbury + Norman Parkinson Barva mladosti zdravo srečno uho in obraz
Čudovita embalaža z omejeno izdajo, ta zamišljena kremna rdečica je kot nalašč za tiste, ko se temperature dejansko začnejo zniževati, formula pa poveča hialuronsko kislino na koži ($ 58; net-a-porter.com).

10. Plesna osvetlitev peščene ure v rumeni barvi ob izpostavljenosti razpoloženju
Ljubim Hourglass za marmorno kozmetiko, in ta rdečica ni nič drugega. Ta posebna odtenek zmeša svoj svetleč ambientni prašek za osvetlitev s kondicioniranim, prikritim magenta (35 USD, net-a-porter.com).

Photo credit: Znesek blagovnih znamk, umetnost Elysia Berman