Vse, kar morate vedeti o trajnem izdelku

Stalno Makeup - Lead 2016
Getty Images

Marianne Mychaskiw

1. maj 2016 @ 15:00

No … morda je “stalni” prekletek nekoliko zavajajoč. Po besedah ​​Emilia Berry, lastnika in ustanovitelja PermaLine kozmetike v New Yorku, je izraz “poltrajna” bolj natančen, saj se sčasoma zbledi in ni tatoo. Okrivite jo na čudno teto s tkalnimi obrvmi v obliki črke, vendar včasih dobi poltrajna ličila slab slab in namesto očitnih učinkov preteklih let se je leta 2016 ta metoda prikazala naravno.

“Kar želimo je prilagoditev v senci, ki izgleda, da bi lahko bila vaša, tako da to naredimo, da pigment vstavimo v zelo plitvo plast pod povrhnjico, nekoliko do zgornjega dermisa,” pojasnjuje Berry. “To je zelo, zelo plitvo, zato omogoča bledenje v dveh do treh letih.”

V pisarnah PermaLine ne boste videli nobenega črnila za tatoo – tehniki delajo s kakovostnimi pigmenti, ki so s senčilom prilagojeni kot natančen odraz dlak na obrvah in trepalnicah ali roza ustnic. Berry deluje z različnimi iglami, ki segajo od ene igle do igel za več iger glede na želeni učinek.

POVEZANE: Tattoos Celebrity odkriti

Kot je bilo pričakovano, se vsako imenovanje začne s posvetovanjem. Berry bo vedno začela s svojim naročnikom govoriti o končnem cilju, od tam pa bo pripravila predlogo o tem, kaj se počne. Ko stranka odobri, ona dela z njimi, da izbere ustrezen odtenek, ki se postavi desno nad njeno skico potem, ko so ustrezna območja oprta.

Če ste na raztopini krvi, ne bi bili dober kandidat za polnovredne kozmetike, vendar bi morali vsi ostati upravičeni. V PermaLine Berry prakticira obrvi, trepalnico in ustnice, zato smo jo prosili za podrobnosti o vsakem postopku, skupaj s pričakovanji. Pomaknite se navzdol, da dobite vse informacije, ki ste jih kdaj želeli vedeti o poltrajni kozmetiki.