Zakaj bi morali dodati modro olje Tansy v vašo rutinsko lepoto, Stat

Modra Tansy Oil Beauty Products Lead
herbivorebotanicals / Instagram

Erin Lukas

23. julij, 2016 @ 12:00

V zadnjem času so izdelki za nego kože občutili modro. Akvamarinske balzami, olja in pilingi lahko pripisujejo svoje hladne odtenke eni sestavini vseh zvezdic: modro tansy olje. Olje izvira iz modre barve tansy, znanega po svoji protibakterijski, antihistaminiki in protivnetni naravi. Da ne omenjam, sestavina ima opojni vonj, ki zagotavlja vtis. V preprostem smislu: To je močna sestavina, ki pomirja rdečo, razdraženo kožo in -thanks do svojih aromaterapevtskih lastnosti – vaš um. Preberite na šest načinov za dodajanje vašega novega priljubljenega eteričnega olja v rutinsko stanje kože za nego kože. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 33

map