Zakaj bi morali premazati oranžni korektor pod vašimi očmi

Ne glede na to, koliko vas venti lutes zjutraj, senčno območje pod vašimi očmi je vedno kazalnik, da ste bili gor prepozno gledal vsako epizodo Gilmore Girls. Seveda, piling na več prikrivača je možnost, če želite tvegati celoten učinek reverzne rakuna z lahkotno svetlobo pod nerazvitostmi, vendar še vedno tisti temnejši namigi sčasoma začnejo gledati skozi. Rešitev? Odpelji se Sephori in poberi oranžni barvni korektor. “Oranžna barva je popolna barva za odvzem ali nevtralizacijo modrih tonov pod očmi,” pojasnjuje ličnik Abraham Sprinkle. “To je zelo univerzalno – samo zapomni si, ko greš v bledo kožo, se nagneš k oranžni breskev in s temnejšo kožo, rdečkasto-mango je popolno.” Becca’s Peach Color Corrector ($ 30; sephora.com) je odlična izbira za vse velikosti, ki lahko zlahka prikrije vse dokaze o vašem Netflixu.

POVEZANE: To je kako popravite barvo različnih tonov kože

Nanesite korektor barve na podolgovato področje, ga zmešajte z vlažno gobo za ličenje, nato pa pomaknite na garderobo kot ponavadi. “Odvisno od resnosti razbarvanja, morate včasih začeti zelo lahkotno, nato pa jo spustiti nazaj, zato bi se mi odločilo, da bi uporabil pomarančni prikrivač nekoliko lažji od vaše kože”, nam pove, “Sprinkle”. »Pomislite na to kot na beljenje lase. Lase morate zelo lahkotno odstraniti, da odstranite pigment, nato pa pojdite s temnejšim tonerjem, da dosežete naraven rezultat. To je isti koncept s kožo.« Upoštevajte pa tudi oblečene družice, če nevesta ni hladna z vašim čudovitim rokavom, jo ​​lahko začasno pokrijete za slovesnost in fotografije z oplaščenjem oranžnega barvnega korektorja s korektorjem ali telesnim temeljem. “Pomaranča pomaga nevtralizirati zeleno odtenek tatoo črnilo, ki ima navadno”, dodaja Sprinkle.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 1 =

map