Zakaj je res potrebno nositi cinkov oksid

SPF Sunscreen Beauty
Vljudnost

Selene Milano

25. aprila 2018 @ 13:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Moj režim za nego kože je obsežen, da bi ga rahlo dajal. Očistim serume in napitke na mojem obrazu (in vratu!) Z divjo zapuščino. Toda to poletje sem končno dala v nekatere racionalizacijo. In zdaj je ena skrivnostna sestavina, da ne bom zapustila hiše brez nje in kaj vas lahko zgodi presenečenje.

To ni olje 500 dolarjev olja, ampak dober stari cinkov oksid. Vsak dermatolog, ki sem ga kdajkoli anketiral (in je bilo veliko), je vztrajalo, da so mineralna zaščitna sredstva, kot je cink, edini pravi način za preprečevanje poškodb kože in prezgodnje staranje. New York City dermatolog Cybele Fishman M.D. nam je povedal, da je inerten mineral, ki blokira tako UVA kot UVB žarke. Cinkov oksid in titanov dioksid sedita na vrhu kože in tvorita pregrado proti sončnim žarkom. Zacne za sončenje s cinkom vas pričnejo zaščititi takoj, ko jih vključite. Morda ste slišali, da bi morali poiskati izdelek širokega spektra, ki ščiti pred UVA in UVB žarki. Katero koli zaščitno sredstvo za zaščito pred soncem, ki vsebuje fizični blokator cinkovega oksida ali titanovega dioksida, boste pokrivali.

VIDEO: Zaupajte nam, poskušali smo: mikrodermabrazija s polnim telesom

Še en razlog za vlaganje v zaščito proti soncu na osnovi cinkovega oksida? Letos sem se obrnil na 40 in moje očarljive pege, ki jih nisem videl že od otroštva ponovno kot sončnimi psi, kar je precej manj očarljivo. Dermatolog David A. Colbert M.D. mi je povedal, da škoda ni bila nova ali nedavno pridobljena. Bilo je vse dni na plaži, s katero sem ležal z nič, razen reflektorja in steklenico otroškega olja, ki se je vrnil, da me je preganjala. Colbert je dejal, da je edini način, da se jim dejansko preprečijo, da se vrnejo, s cinkovimi zaščitnimi sredstvi za zaščito pred soncem.

In če cink spominja na bele, pastozne nosove osemdesetih letov, naj vam predstavim nov val. Kliknite spodnjo galerijo in si oglejte najboljše, najbolj lahke in učinkovite izdelke.