Zakaj so vsi vaši prijatelji na Facebooku prodajajo kozmetiko Lipsense?

Še en dan, še en prijatelj s Facebookom, od katerega nisi govoril od srednje šole, ki si želi prodati lepotilni izdelek – med kriki, kako so vse novice lažne novice, seveda. Na hitrih hitrostih prodaje vaših družbenih medijev iz Younique, Jamberry in Rodan + Fields med številnimi drugimi blagovnimi znamkami se je LipSense pravkar pojavil kot najnovejša kozmetika, ki je vaš vir novic prevzela nevihta. Izdelek trdi, da je “izvirna dolgotrajna barva ustnice”, kot je raztresena na svoji spletni strani in je na voljo v mavrični goli, rdeči in roza odtenki. Kakšen je dogovor? Ali je res tako veliko boljša od tekočih šmink v vašem trenutnem arzenalu? Raziskujemo. 

TK
LipSense / Facebook

POVEZANE: Internetni najljubši holografski šminko je pravkar dobil večjo nadgradnjo

LipSense je pod okriljem izdelkov SeneGence, ki poleg kozmetike za ustnice, obraz in oči vključuje tudi izdelke za nego kože, sredstva za nego las, sredstva za odstranjevanje ličil ter izdelke iz telesa. Čeprav ima blagovna znamka spletno mesto, morajo biti nakupi na voljo na spletnem mestu SeneGence na vašem območju. Preden boste dovolili dostop do izdelkov, lahko pošljete svojo poštno številko in spletno mesto se bo nato ujemalo z distributerjem blizu vas. 

Izdelka LipSense je neprosojen tekoči šminka, ki je zatesnjena na mestu s sijajnim plaščem. To je ključna komponenta – medtem ko se lahko tradicionalni tekoči šminko nosi solo, sijaj je potreben za zapečatenje v formuli. Formula LipSense tudi traja nekoliko daljšo aplikacijsko pot od vaše cevi Anastasia. Najprej napolnite nanos ene barve ustnice, pustite, da se popolnoma posuši, nato sledite z dvema dodatnima slojema, da povečate intenzivnost. Tanke, uporabne plasti so bistvenega pomena za preprečevanje nastajanja videza. Ko je končni poteza suha, končajte s sijajem na zgornji plašč – na voljo so sijoče, mat, opal in biserne obloge, ki vam omogočajo prilagoditev učinka. Oblačilci trdijo, da barva traja cel dan, tudi po jedi in pitju, čeprav jo boste morali s sijajem nadgraditi s hidravlično formulo. 

Vendar obstaja en majhen upad. Formula vsebuje alkohol, kar je odlična novica za preprečevanje naraščanja bakterij v cevi in ​​hitro nastavljanje barve, a slaba novica, če so vaše ustnice na suhi strani. Zdravilo LipSense se infundira z mešanico olj in voskov, da se vaš molekul hidrira, vendar lahko dodajanje alkohola povzroči občutek gorečega ali mravljinčenja, ko pride v stik s suhim ali deljenim področjem. To pomeni, da lahko velikodušne količine balzamov za ustnice ohranijo suhost, ko ne delate barve.

VIDEO: Najbolj priljubljeni šminko se spreminja skozi desetletja

Zanima me? Pojdite na lipsense.com za več informacij o tem, kam ocenite cev in kako postati predstavnik, če ste tako nagnjeni. Ali pa veste, pošljite sporočilo v Tabitha iz matematičnega razreda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map