Zendaya’s Fulproof način za opravljanje dimljenega očesa

Obstaja veliko razlogov, zakaj občudujemo Zendaya. Poleg tega, da je nadarjena pevka in igralka, je 19-letni obraz CoverGirl neustrašen, ko gre za rdečo preprogo lepoto izgleda, kar se pogosto počne sama. Čeprav K.C. Zaupno zvezda je poskusila vse od rdečih ustnic do turkizne linije, tam je ena ličila, ki jih redno pade nazaj: morilec dima.

Obarvani videz senčnega videza je lahko temelj vsake dobre rutine ličenja, vendar ob upoštevanju vseh senčnih in senčnih odtenkov, potrebnih za delo, če ste prvovratni, vedoč, kje začeti, je povsem preveč. Torej smo bili skeptični, ko smo Zendaya vprašali za skrivnost svoje tehnike in nam je povedala, da “se mi zdi, da mi zdi enostavno zvok, toda dimljene oči so eno najlažjih”. Presenetljivo je, da je ključ do Zendaye’s je pravzaprav zelo preprosta. »Pomislite na ličenje oči kot na sliko s sončnim zahodom, na vrhu pa položite odtenke, kot je gradient sončnega zahoda.«

POVEZANE: Nepričakovana pot Zendaya nosi senčilo za oči

Prvič, Zendaya se začne s toplo rjavo (sredina sence v videzu) in jo ščiti v greben, tako da “pripravi” svojo mešanico. Kljub temu, da lahko zanič ne glede na odtenke, ki so vam všeč, se v CoverGirl TruNaked Nudes Eyeshadow Palette (10 $, target.com) drži s prizemnimi, zlatimi in rožnatimi odtenki. “Najtemnejša barva bo šla okoli vaše črte, tako da če se boste poskusili mešati s temno barvo že tam, postane nekakšna grdo in umazano videti, tako da želite začeti z mešano barvo,” pojasnjuje.

Ko ima senco v grebenu, Zendaya vzame črno podlogo, kot CoverGirl Perfect Point Eyeliner v Black Onyxu ($ 5; target.com) in črta na črti, ki sledi črtici, ne da bi skrbela, da bi bila popolna, nato pa jo pomeša z črna senca. Nato Zendaya prevzame rjavo senco od prej, nato pa lažjo poudarijo barvo in jih položi na vrh. “Hočeš, da bo izgledala kot barva sončnega zahoda,” pravi. »Črna, rjava, potem rjava, rdeča in se zlije!« Potem se na spodnji pokrov in podlogo na vodni liniji praši nekaj črne sence za dodatno definicijo.

Njena zadnja podrobnost: nekaj velikodušnih plaščev vlaknene maskare, kot CoverGirl LashBlast Super Sizers Fiber Mascara ($ 6; target.com) za trepalnice tako dolgo, vsi bodo prisegli, da ste nosili falsies.