36 Nekonvencionalni božični Caroli, ki bodo preživljali počitnice

V duhu zaključka leta 2016 na visoki zabeležki, naši uredniki zbral 36 najboljših kolesarskih počitnic, ki smo jih slišali v tej sezoni, v enem odličnem seznamu Spotify. Od naslovnic klasikov, kot so “Little Drummer Boy”, ki jih Jennifer Nettles featuring Idina Menzel z novo glasbo, kot je “Present Without Bow” Kacey Musgraves featuring Leon Bridges, naš seznam ima vse, kar potrebujete za prenovo vašega počitka poslušanje.

POVEZANE: Naši najljubši glasbeni video posnetki leta 2016

Skupine cappella so letos ustvarile močan primer za naše najboljše zadetke s Pentatonixovim “The Christmas Sing-Along” in Straight No Chaser-jevim “Feels Like Christmas” One Tree Hill’s Jana Kramer. Vse-moški skupina cappella nam je dala tudi nekonvencionalno “Za božič! (The Drinking Song), “ki je odlična izbira za petje skupaj z nečim novim.

Opazili boste tudi nekaj originalnih posnetkov, ki se pojavljajo na našem seznamu, kot je “Dom za božič” R. R. Kellyja. “Radujem božično glasbo enako kot naslednja oseba, a slišim iste pesmi, ki se ponavljajo več tednov na koncu me lahko pripelje do mejnega norega, «je povedala urednica Claire Stern. “Zato sem bil jazzed, ko je R. Kelly dodal izvirno kompilacijo mešanice. Je gladka, sama po sebi seksi in nič o tem ni nič tradicionalnega. ” 

Najboljše Christmas Albums - Embed
Vljudnost (4)

POVEZANA: Karaoke Carpoola Bruno Mars je plesna stranka, ki jo potrebujemo takoj

Vključili smo tudi neverjetne naslovnice Joni Mitchellove “reke” Tall Heightsa, “Let It Snow” Zooey Deschanel in M. Warda, in mojo najljubšo “Only You” Kylie Minogueja z Jamesom Cordenom. To je pravica Carpool Karaoke in Late Late Show z Jamesom CordenomTitularni gostitelj je ustvaril čudovit počitniški duet prav na čas za naslednjo skrivnostno zamenjavo Santa. Uživajte in veseli prazniki od nas vseh V stilu

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map