4 Spoznanja o slogu o “obleki tvoje dobe” iz gledanja vodnikov za razvezo zakonske zveze

4 Style Lessons from Girlfriend's Guide to Divorce
2015 Bravo Media, LLC.

Sharon Clott Kanter

10. februar 2016 @ 15:45

Primeren za starost ni beseda, ki se registrira pri Cynthia Summers. Kot kostumograf za Bravo Girlfriends ‘vodnik za ločitev, vsak teden obleče štiri osupljive 30 in 40 tednov za nove izzive – dojenčki na krovu, skrbniške bitke, težave s pekarstvom, težave s hookupom in teritorialne izzive, kar ni lahka naloga.

Nazadnje, ko smo videli skupino štirih čudovito oblečenih žensk, je bilo za Sex in mesto. GG je podoben, saj ima štiri zelo elegantne ženske, vendar je prav tako zelo drugačna: nastavitev je Los Angeles, garderoba vključuje več barv kot kdajkoli prej in pristop k oblačilom je obrabljivost.

Torej, morali smo ukrasti nekatere trike Summers.

Ta teden smo ujel kostumograf, prav tako kot druga sezona doseže maksimalnoAbby je čudno razčlenitev o Becki, ki nima Jakeovega otroka ?! Jo in njen nesramni pekar ?! Fibi in ta čudaški umetnik ?! Delia in njena poroka poroke!– da se naučijo vseh svojih skrivnostnih in skrivnostnih razlogov, da so videti elegantno v kateri koli starosti.

“Srečna sem, da lahko oblečem štiri glavne junake, ki ne samo krasne, ampak tudi zrele ženske, ki poznajo svoja telesa,” je dejal Summers. “To ni show o tem, kaj je primerno za starost in kaj ni. Gre bolj za prikazovanje, kaj je najboljše za vas, ne glede na starost. “Če je tako, pojdimo na to. Pomaknite se navzdol po svojih najboljših štirih nasvetov. 

POVEZANE: Vodnik za divje zveze Star Girl Necar Zadegan o igranju močne ženske, ki “ne potrebuje nobenega človeškega denarja”