6 Izdelki Rachel Zoe meni, da bi morala vsaka moderna deklica lastiti to poletje

V stilu Box Rachel Zoe - LEAD
Dimitrios Kambouris / WireImage

Ta zgodba vsebuje affiliate povezave, kar pomeni, da če kupite nekaj, InStyle zasluži provizijo. Vendar so vsa priporočila neodvisna mnenja osebja InStyle.

Ta zgodba vsebuje affiliate povezave, kar pomeni, da če kupite nekaj, InStyle zasluži provizijo. Vendar so vsa priporočila neodvisna mnenja osebja InStyle.

Več

InStyle osebje

10. junij, 2016 @ 12:00

Predstavljajte si, da vsako sezono prejmete škatlo, napolnjeno z modnimi in lepotnimi izdelki, ki jih prejme nihče drug kot Rachel Zoe (in delček maloprodajne cene, ki bi jo plačali, če ste kupili vse predmete na lastne).

Morda zveni kot sanje, vendar ni treba biti. Pri naročanju na Poročilo Zoeja Box of Style, člani plačajo 100 dolarjev na sezono (ali 350 evrov za letno članstvo) za štiri sezonske pakete, od katerih vsaka vključuje več kot 300 dolarjev modnih, lepotnih in življenjskih izdelkov, ki jih strokovno kurira Zoe in njena ekipa Zoejevo poročilo uredniki. V vsakem paketu dobite 5 do 7 ročno zavitih daril, tako da se vsaka dostava počuti kot počitek in kdo ne ljubi presenečenj daril? Preveč, vsak Box of Style prihaja s kartico, ki pojasnjuje, zakaj in kako je bil vsak izdelek izbran, kot tudi nasveti in triki iz Zoe sama o tem, kako najbolje slog in uporabite trendovsko novo trgovino.

Oglejte si video zgoraj in si oglejte Chriselle Lim iz Chriselle Factor, odprite vsako postavko v polju 2016, na prodaj. In nadaljujte pomikanje za bližnji pogled na vsak predmet, ki vključuje vse, od lahkotnega nakita (vredno 190 €) do barvitega caftana, kar zagotavlja popolno toplo vreme pogled naravnost do vaših vrat. Ker so Zoeove škatle znane za prodajo, predlagamo, da ukrepate hitro!