6 Knjige za branje, če ste ljubili Big Little Lies

tk
HBO; Vljudnost

Isabel Jones

4. maj 2017 @ 12:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Če ste kot jaz, in raztrgam Big Little Lies tako kot je bilo tvoje delo na dnevu, je serija HBO verjetno prinesla najbolj navdušenje, ki ste ga imeli od prilivov, od zgodnjih dni Harry Potter.

Serija z omejeno serijo sedmih epizod je bila neverjetno verodostojna najljubšemu romanu Liane Moriartyja in celo ustanovila svojo fan-bazo, ki ni povezana s uspehom knjige. Ko se je njegov eksplozivni finale predvajal prejšnji mesec, se je zdelo, da se je tiho slabo počutje obračalo na ljubitelje predstave: želeli smo več. Toda, žal, ni več izvornega gradiva.

VIDEO: Najboljših 10 knjig, ki jih beremo leta 2016

 

Čeprav so dobre novice … če si jih ljubil Big Little Lies (knjiga, predstava ali oboje!), imamo nekaj neverjetnih predlogov za branje, ki vam bodo pomagali nadaljevati.

POVEZANE: 7 knjig, ki jih ne boste mogli spustiti ta mesec

Poiščite romane spodaj in poiščite tistega, ki ga lahko izpolnite Big Little Lies-oblikovana luknja v tvojem srcu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map