Chris Pine ima najsvetlejšo zbirko čevljev katerega koli človeškega človeka

TK
James D. Morgan / Getty

Samantha Simon

2. junij, 2017 @ 16:30

Ko gre za svojo garderobo, se Chris Pine ne boji tvegati. Jasno je, da je 36-letni igralec, ki igra kot ameriški vohun nasproti Gal Gadot v Wonder Woman, se ponaša z vsako obleko, ki jo izteče. In ko Pine odgovarja, se redko – če kdajkoli – odloči za standardne črne uteleščine, ki se večkrat odpirajo po hollywoodskih največjih rdečih preprogah. 

Namesto tega Pine pogosto izbere prilagojene obleke v smrdljivejših odtenkih, ki dokazujejo, da je klasična temna obleka daleč od edine možnosti. Ne pravimo, da izbira standout izgleda kot varen način za zagotovitev, da se ne zamenja za te druge znane krize, ampak če to je v resnici je to pametna strategija. Dobro zate, Pine! 

VIDEO: Wonder Womanuradni priklopnik

Na tej točki je igralec dobro na poti do pridobitve polne palete palete – in recimo, mi smo tukaj za to. Pomaknite se navzdol za 10 najboljših in najbolj barvitih izjave Pine, in ga ulovite Wonder Woman, danes v gledališčih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 5

map