Gretchen Mol pogovori s Hughom Lauriejem v življenju

Že več kot štiri leta je Hugh Laurie nazadnje predstavil bleščečega, a še težko zdravega zdravnika na TV-ju, vendar veliko za naše navdušenje, Hiša igralec je ponovno reševal ljudi uganke na zaslonu. Zanimivo je, da je v novem trilerju Hulu-a nastopil kot nevrofiziater Eldon Chance iz San Francisca Možnost, z Gretchen Mol prevzame vlogo njegovega nevarno zapeljivega, a duševno nestabilnega pacienta, Jaclyn Blackstone.

Mol se je ustavil V stiluprejšnji teden v pisarnah New Yorka, da bi poskrbeli za dramo, ki je bila že v drugi sezoni, in nam je dala popolno zajemalko, ki jo je sprva vzela v “skrivnostni” del, kako sta ona in Laurie dobila ” v območje skupaj “med snemanjem noro dolgih prizorov, in zakaj se oddaja razlikuje od Hiša, kot tudi vse druge serije prezračevanje zdaj. Pomaknite se navzdol za naš polni pogovor z zvezdico in pretočite prvo epizodo Možnost na Hulu danes.

V stilu: Kaj vas je prvič pripeljalo do vloge??
Gretchen Mol:
Prebral sem roman, na katerem temelji, ki ga je napisal Kem Nunn ($ 10, amazon.com). To je psihološki noirski triler, ki je postavljen v San Franciscu, prav tako pa nisem mogel postaviti knjige. Ko sem bil na počitnicah, sem ga bral, in ko sem prišel do znaka, ki sem ga moral igrati, me je tako navdušila. Ona je zelo skrivnostna in morda ne sme imeti osebnostne motnje. Torej, kot igralec, sem bil popolnoma zaintrigiran.

Ali je bilo zanimivo, da se spremenite v tako zapleten značaj?
Menim, da je to vedno z osebami, ki niso tisto, kar se jim zdi, ali imajo več potenciala kot pa tisto, kar je takoj na strani – in to je kdo je bila. Resnično nisi mogel povedati, kaj je mislila, in to je bila zagotovo uganka, ki bi jo moral prevzeti. Tudi na koncu knjige nimate vseh odgovorov o tej ženi. In to je tisto, kar mi je všeč – da bi jo lahko sam vzamem in izpolni vse praznine in prostore med.

Getchen Mol - CHANCE EMBED 1
David Moir / Hulu

POVEZANE: Hayes Grier Stars v Čudno– Nikoli ga nisi videl tako kot prej

Povejte nam: Kako je bilo s Hughom delati??
Hugh je tako dober igralec. Ima toliko ranljivosti in topline ter inteligence. Pisanje za razstavo je prav tako edinstveno, zato smo imeli na teh šestih stranskih prizorov, ki so se skoraj počutili kot predvajanje v televizijski oddaji – in to je redko, ker so običajno približno ene strani in pol. Torej bi vstopili v cono skupaj za te zelo dolge prizore, in bil je čudovit, da bi se igrali.

Ali misliš Hiša Oboževalci bodo presenetili njegov najnovejši lik – kdo je tudi zdravnik?
Sploh ni podobna vloga. Na koncu je vedno imel odgovore. Vedno je rešil zadevo, in bil je najsvetlejši in najpametnejši v sobi – toda to je popolna nasprotja. Možnost je v spirali, kjer dejansko izgubi nadzor nad vsem okrog njega. Izgubil je svojo ženo in njegova hčerka je najstnica, ki gre skozi nekaj vprašanj. Poskuša obvladati vse te stvari, in se sam vleče v temnejšo kraljestvo, kot je kdaj živel. Popolnoma je izven njegovega elementa – in to sploh ni podobno njegovemu prvotnemu znaku.

Ali obstaja en prizor, ki ste ga posneli, ki se v vaših mislih izraža kot priljubljen?
Ja. Vse se začne krepiti do konca sezone in okoli osme epizode boste končno videli, kdo je moj lik, in to je razlog, da sem bil res navdušen nad igranjem. To je vse, kar lahko rečem, ne dajem ničesar stran! Ampak to je bilo zabavno.

Getchen Mol - CHANCE EMBED 2
David Moyle / Hulu 

POVEZANE: Kaj resnično naredi zvezdice Mlajši Feel Younger

Ne da bi odkrili kakršne koli spoilers … kaj se lahko veselimo, ko se sezona napreduje?
O fant. Samo obračanja in obračanja ter razkosavanje in opazovanje nekega človeka pridejo v nekakšno temnejšo stran. Ethan Suplee ima čudovit značaj. Mislim, da je Eldon Chance, Hughov značaj, resnično obkrožen z nekaj zanimivimi, zanimivimi in temnimi ljudmi. In tudi mesto San Francisco ima zelo zanimivo vlogo tudi zaradi megle in mraka ter neke vrste lepote, ampak tudi napačne kakovosti, ki jo ima San Francisco tudi.

Ali obstaja kakšna druga TV-oddaja, s katero bi jo primerjali?
Mislim, da so ljudje, ki so ljubitelji noirja in filmi, kot so Vertigo in Malteški sokol bo to všeč. Ko sem videl prikolico, sem pomislil: “V resnici ni nič drugega na televiziji, kot je ta.” In to je tisto, kar mislim, da je kul o tem. To sploh ni časovno obdobje – ko rečem, da se vrne v te filme, mislim, da ima veliko podobnih tropov noirskega trilerja. Ampak se mi zdi, da je zelo moderno. Tudi malo je skrivnost – obstaja veliko preobratov in zavojev.

Razen Možnost, kakšne predstave si zdaj spremljate??
Jaz sem oseba, ki vse gleda kasneje – vedno sem malo za krivuljo. Pravkar sem začela gledati Vinil, ki sem jo res užival, in pred kratkim sem gledal Milijoni, ki je bilo zabavno. Ampak moj najljubši v poznih letih je bil Afera. Res sem se vlekel v to – ni veliko prireditev s tako žensko perspektivo. Predstava se mi zdi zelo ženstvena in to sem užival.

Možnost premieri na Huluu danes, 19. oktobra.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − 23 =

map