Je uradni: Koze so novi mladički Instagrama

Ali je vaš Instagram krme preveč nasičen z najmanjšimi psi, ki jih imajo socialni mediji? Ok, tako da morda ni nobene stvari, ki bi se pomikala s preveč mladičkov, ampak tudi najbolj prijazni furbali, ki so prijazni do filtra, imajo povsem novo konkurenco iz druge vrste: koze.

Točno, koze – otroške koze, še posebej – so nenadoma povsod. Priliv domačih živali na vašo krmo najverjetneje izhaja iz nesmiselno priljubljenega Goats of Anarchy račun, ki dokumentira vsakdanje življenje posebnih potreb koz v živalskem svetišču v New Jerseyju. Najmlajši spomin nosijo tiste, ki se ukvarjajo v posebej izdelanih vozičkih, ki jim pomagajo, da se naučijo hoditi in – morda najpomembnejše – med seboj ujemajo. To je čudovito, in to je vse za dober razlog. Kaj bi še lahko zahtevali?

Itty bitty babies ����������

Objava, ki jo delijo Goats of Anarchy (@goatsofanarchy)

Račun, ki ga vodi načrtovalec dogodkov, spremenil kozlička Leanne Lauricella, je resnično vreden sledenja. Kmalu boste poznali vsako žival po imenu. Nasmehnil se boš, ko boš videl Polija, ki se je spravil z Josiejem. Ponosni boste, ko se z žepom naučite hoditi s svojimi novimi protetičnimi nogami. Boste počutili nervozni glede Lawsonove prihajajoče operacije srca. In vsak dan se boste znova preverjali za posodobitve teh kozličkov, ki jih še niste nikoli srečali. 

Seveda obsedenost koz prehaja samo koze anarhije. Insta-znani fitness guru Rachel Brathen, aka Joga Girl, je pred letom dni predstavila dva milijona privržencev kozje joge z njenim otrokom Penny Lane (@ penny_thegoat), od takrat pa se je uveljavila vadba države. Ena Oregonova kmetija je videla čakalne liste, ki so dosegle 1.200 ljudi, saj so se kozličke joge pojavile povsod in se infiltrirale v naše družabne vire,.

Quincy misli, da je tudi otroška koza! Svetloba kot pero! ��������❤️ # goatyogaoregon #goatyoga # goatyoga�� #goatyogafun #goatyogalove #goatyogagoals #oregongoatyoga #oregon #yogafun

Objava, ki jo je dal Goat Yoga ™ (@goatyoga)

VIDEO: Oglejte si luštne mladičke, ki prikažejo nekaj vročih čevljev

 

Če niste ravno pripravljeni na navzdol-psa v skednju samo še, lahko še vedno dobite na kozo-ljubeč bandwagon. Počasi začnite z naslednjimi računi, kot so @goats_gone_grazing_acres, @goatloversanonymous, @in_goats_we_love in @goats_are_family. Ne boste obžalovali.