Kako Instagram vzame pritiske iz sezone promo

Vsako leto moja aplikacija Time Hop nikoli ne opozori na mojo odločitev, da nosim gepek od glave do prstov na maturantski ples. (V svoji obrambi je bilo leto 2012, in Jersey Shore je bil največji zadetek televizije.) Neizmerno sem pritisnil na sebe, da bi našel popolno obleko, vzemi popolno slike, in imajo popolno datum, in do danes, me je udaril z valom tesnobe, ko sem spomnil na izgradnjo do maturantske noči. Ne morem si predstavljati, da imajo današnji podporni tlaki, da bi dokumentirali noč za socialne vire.

Večina Gen-Zers je preveč seznanjena s to socialno-medijsko povezano anksioznostjo, ki se boji preučevanja vsega, kar objavljajo. Toda zato je Instagramova najnovejša pobuda proti nasilju, # KindComments, tako pomembna. Posodobitev samodejno filtrira katerikoli žaljiv jezik iz razdelka z komentarji, zato nikoli ne boste videli nobenih strupenih besed o znaku ali videzu osebe.

Prijaznost Wall from Instagram Kindness Prom
Instagram

Za praznovanje lansiranja je Instagram gostil Kindness Prom v LA v soboto, kjer so poudarili nekaj neverjetnega dela pravih najstnikov, ki svet naredijo prijaznejše mesto.

Digitalne zvezde kot Plesna mama “(10,2 milijona privržencev Instagrama), Disneyjevega Emily Skinnerja (853k Instagramovih sledilcev), Nickelodeonovega Lilimarja Hernandeza (863k Instagramovih privržencev) in več se je srečalo s 250 najstniki, ki se razlikujejo, med njimi 13-letni Lexi @ Curlistas, ki pomaga dekleta objemati naravne lase in 16-letna Kayla iz @ Kayla4Cares, ki je otrokom v državi zagotovila več kot 16.000 video iger, DVD-jev in iger.

Danes je bilo popolnoma super! Spoznali so najbolj neverjetne ljudi danes @instagram’s Kindness Prom✨✨ Bilo je resnično epsko! Hvala tako, da so @instagram in @renttherunway #instagramprom #kindness #nobullyzone #dreambig #disneychannel #cali #renttherunway #prom #ootd #ootdfashion #kindnessprom #kindnessmatters #instagramkindnessprom #kindnessrocks #kindnessismagic #kindcomments #goodmorningamerica #losangeles #disneychannel #captureconfidence @goodmorningamerica @seventeen @girlslifemag

Objava, ki jo je delil Lexi P. (@curlanistas)

Na “maturantski plakati” so posterji z besedami, kot so “Kindness Is Beautiful” in “Cyber ​​Kindness Is Contagious” izdelani za odlične fotografske opise (seveda), zato ni bilo nobenega tekmovanja za promo sodišče, vsi. Presenečenje, ki ga je izvedel Charlie Puth, je zapustil že nepozabno noč in nas spomnil, kako pomembno je biti prijazen na internetu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 65

map