Kateri znaki o Gossip Girl ste? Vzemi naš kviz, če želite izvedeti

Verjemite ali ne, že deset let, odkar smo se prvič predstavili s sijajnim svetom Manhattanove elite na Opravljivka. Zahvaljujoč svojim (navadno) prijetnim likom, glamuroznim omarama in sočnim prizoriščem, CW show uspelo spremeniti teen dramsko televizijsko krajino na bolje. Iskreno, nekaj predstave je prišlo blizu polnjenja Opravljivka-velikost luknje v naših srcih, odkar smo slišali naš zadnji “You Know Me Love”, še leta 2012.

Torej se počutimo posebno nostalgijo za serijo, ki se spreminja v igri, ob deseti obletnici. Lahko začenjamo samo predstavljati različne načine, na katere bi bili naši ljubljeni junaci označeni mejnik: Blair Waldorf bi nedvomno vrgel morilsko zabavo z glavo za vse; Dan Humphrey je napisal globoko in iskreno ode v serijo; Serena Van Der Woodsen bi model za slavnostno kampanjo; Chuck Bass bi doniral nekaj milijonov dolarjev, da bi se predstavil nazaj; in Nate Archibald bi verjetno samo sedel in tiho spominjal na dobre stare dni, medtem ko je pokazal njegov smrtonosni nasmeh (in morebiti osvetlitev).

POVEZANE: OpravljivkaNajboljši modni trenutki

Tudi mi slavimo tako, da vam prinesemo kviz, da ugotovimo, kateri Opravljivka znak je vaša zadnja duhovna žival. Pomaknite se navzdol, da ugotovite, ali ste S ali B ali morda Lonely Boy.