Najbolj Badass Superheroine Kostumi na Big Screen, Ranked

Catwoman + Valkyrie - Lead
Vljudnost; Warner Bros./DC Comics / Kobal / REX / Shutterstock

Shalayne Pulia

17. november, 2017 @ 14:00

Danes se Gal Gadot vrne na velik zaslon kot Wonder Woman, da se pridruži Pravosodna liga tolpa. Pripeljala jo bo Jason Momoa kot Aquaman, Ben Affleck kot Batman, Ezra Miller kot The Flash in Henry Cavill kot Superman. Seveda, poleg odlitka supermanov, Wonder Woman drži svoje in nato nekaj – tako kot njena super-obleka.

Kostume, ki jih nosijo ženske superheri, tako v hollywoodskih filmih kot tudi na straneh, ki so jih navdihnile, so očitno kritizirane zaradi hiperseksualizacije ženske oblike. Nazadnje, Pravosodna ligaIzgleda za čudeže Amazonke Wonder Woman, ki so bili na Cvrkutu zmešani, ker so bili bolj nego kožni, kot so se pojavili v filmu Wonder Woman, naslovljenem na začetku leta.

Moški pogled je počasi-glacially– če se jim pridružijo ženske ali vsaj ženske zgodbe v svetu stripa. Toda v zgodovini superherioma so se nekateri superherojni kostumi prav tako uveljavljali kot simboli moči, moči in testamentov, ki so jih uporabili pri slabših sposobnostih njihovih lastnikov. Ti pogledi pomagajo tudi svojim pogumnim lastnikom storiti pogumne stvari, kot je rešiti svet. (In ni nič narobe, če se počutimo kot pekel, medtem ko brcnemo rit – vsi vemo, kako močna je lahko moda oklep.)

Pomaknite se spodaj, če si želite ogledati priljubljene, razvrščene in ujeti Pravosodna liga film v gledališčih danes.

POVEZANE: Tessa Thompson bo igrala Marvelov prvi LGBTQ Superhero

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 + = 43

map