Njena sestra nas opominja, zakaj ne moremo gledati teh čudovitih fotografij Sharon Tate

Sharon Tate
Zbirka Kobal

Katie Donbavand

9. junij, 2014 @ 8:12 am

Kot lepa in prijazna, je igralka Sharon Tate pustila neizbrisno znamenje na svetu.

Življenje slogovega ikona se praznuje z novo knjigo Sharon Tate: Spomin (amazon.com, $ 23), ki je na voljo 10. junija. Zbirka mlajše sestre Debre Tate je krasna knjiga napolnjena z neverjetno vidnimi fotografijami, povezanih z anekdotami in spomini njenih prijateljev, ko-zvezd, režiserjev in družine.

Pogovarjala sva se z avtorico in sestro Debro Tate o knjigi in Sharon, ko se je spominja. Sledi intimen pogled na starletovo življenje in slog; iz njene izredne delovne etike k temu, kaj je poceni drogerija ohranila svoj slavni molič tako odlično.

Pojdite v notranjost Sharon Tate se spominja zdaj in preberite naš razgovor z avtorjem, Debra Tate, spodaj.

Citat opombe

“Rad bi bil Ameriška Catherine Deneuve.” -Sharon Tate o svoji karieri

Tweet to!

Kateri so bili njeni najljubši izdelki za lepoto??Njen najljubši lepotni izdelek je bil preprost Vazelin, za njene ustnice. Prav tako ji je bila všeč Yardley jasen sijaj za ustnice in uporabila svoj rjav obrv za obrvi Max Factor kot oblogo za ustnice. Za nego kože je ljubila Erno Laszlo in nikoli ni šla spat s svojo ličenje. Sharon ni bila v parfumu, ker je bila vonj občutljiva. Namesto tega je naredila svojo lastno mešanico eteričnih olj, ponavadi vključuje čajno vrtnico. Ljubila je tudi kopalni izdelek, imenovan “Mleko in biseri”. Še vedno imam svojo zadnjo steklenico.

Imate še kakšno Sharonovo obleko ali nakit? Ali upate, da jih boste prenesli na svojo hčer?Imam veliko količino Sharonovih oblačil in nakita. Vse je shranjeno v okolju pod nadzorom podnebja. Moja hči je modni oblikovalec in vemo, da oba načrtujemo, da bo zbirka v družini.

Kaj vas je navdihnilo, da napišete knjigo in izkopljete vse te neverjetne slike in spoštovanja ljudi, ki so poznali vašo sestro?Vedno sem hotel napisati knjigo o Sharon. Že vrsto let je bila v javni zavesti iz določenega razloga – in potem sem opazila spremembo. Nove generacije so začele ceniti Sharon za to, kdo je bila. Spletne strani navijačic so se začele pojavljati, modni blogi so jo redno predstavljali kot modno ikono šestdesetih let, glavne slavne pa so Šarona celo navajale kot navdih za svoje revije in redne tepe. Ideja za knjigo ni bila predstavitev tradicionalne biografije, ampak skrbno zbiranje fotografij in seznanjanje z njimi s seboj, šaronovimi prijatelji, kostarji in sodelavci, pa tudi sama Sharon. Upam, da bom s tem naredil, da bo sedanjim in bodočim navdušencem občutil, kdo je bil Sharon resnično.

Sharon Tate: Spomin bo objavljen v torek, 10. junija. Za skrivnostni pogled si oglejte našo galerijo lepih slik iz knjige. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 11

map