Oglejte si 4 nova sezonska plakata iz Gilmore Girls: leto v življenju

Gilmore Girls Poster - LEAD
Warner Bros./Courtesy iz zbirke Everett

Jane Asher

18. oktober, 2016 @ 14:00

Smo malo več kot mesec dni od revolucije Gilmore Girls, in zahvaljujoč Netflixu, ki sprošča štiri nove plakate našega najljubšega duhovnega duha mamice, smo začeli uradno Gilmore Girls: Leto v življenju (Lauren Graham), Rory (Alexis Bledel), Emily (Kelly Bishop), Luke (Scott Patterson), Michel (Yanic Truesdale), Sookie (Melissa McCarthy) ) in ostalo tolpa.

V štirih novih plakatih Rory in Lorelai predstavljata sezonske rekvizite, vsak plakat, ki predstavlja zimo, spomladi, poletje in jesen, skupaj z načrtom za oživitev, da bo štiri epizode na Netflixu, ki se bodo odvijali med drugo sezono.

V zimskem plakatu pogledata Lorelai in Rory, nasmehnejo se s padajočim snegom. Die-hard oboževalci bodo vedeli, da je vsaka dobra stvar, ki se je zgodila v življenju Lorelai, to zgodila med snežnimi padavinami, dejanje narave, ki jo smatra “čarobno”. Naslednji plakat, spomladi, prikazuje duhovnico matere in hčerke, ki se z rokavom drži v pastelnih rožnatem rožnatem rožnatem lističi. Morda so bile cvetje kupljene na trgu Doose?

Na poletnem plakatu Gilmores zadrži ameriške zastave in sparklerje za praznovanje najboljših poletnih počitnic, Dan neodvisnosti. In nazadnje, padec, najboljša sezona Nove Anglije, ki se pojavlja na plakatu, kot sta Rory in Lorelai vrgla svetlo oranžno listje v zrak.

VIDEO: Podoživite 10 najbolj čudovitih filmskih preoblek

Pomaknite se navzdol, da vidite vse plakate in se navdušite Gilmore Girls: Leto v življenju začeti pretočiti 25. novembra na Netflix.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 − = 74

map