“Pretty Little Liars” bodo imeli veliko, belo poroko v sezoni 7

Če niste opazili noro čas skok, odl Lepi mali lažnjivci je vse odraslo. Ti polnoletni sleuthi so polnopravni odrasli, ki imajo resnične odgovornosti – vključno, vendar ne omejeno na, poskušanje, da jih mestni psiho ne umori. Ampak hej, vsaj eden izmed njih se bo poročil naslednje sezone!

POVEZANE: Kot InStyle poroke? Ljubezen nas na Facebooku!

Beseda na ulici (preberite: showrunner Marlene King’s Twitter feed) je, da nekdo hodi po hodniku med PLL’s Prihajajoča sezona in pripravljeni smo začeti dajati stav. Zdaj, medtem ko so navijači jasno molite za posebno poročno darilo Ezra + Aria, upoštevajte, da so storjeni vsi lažnivci (razen Emily, slaba stvar) in sta dva.

Ne samo, da se Hanna zaveže, da bi rekla “jaz” za njenega novega zaročenca (kdo je ime zagotovo ni Caleb, mimogrede), Allison je trenutno priklenil novega zlikovca. Seveda bi Spencer lahko bila tudi možnost zaradi njene nesmrtne ljubezni do Tobyja, vendar glede na to, da je bila obešena na Calebu (ki je bila obešena na Hanna), mislimo, da je njihova zveza precej daleč na tej točki.

Torej, kdo bo to? Nejasno, vendar vsaka PLL poroka je zagotovo zelo modna afera. S tem v mislih smo RSVP-ja da, da, tisočkrat da.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + = 14

map