Pretty Little Liars dobi modno posodobitev – Tukaj morate vedeti o novih nošah

Lepa Little Liars - LEAD
ABC Family / Adam Taylor

Samantha Simon

13. januar 2016 ob 15:00

Zimska premiera v torek zvečer Lepi mali lažnjivci, Moramo videti vse naše najljubše posadke Rosewooda. Serija Freeform se je v drugi polovici sezone šestkrat pomaknila naprej, kar nam je prineslo prvi pogled na lažnivce, ko so se preselili v svet odraslih. Naučili smo se, da so šli skozi razpoke (RIP Spoby in Haleb), našli novo ljubezen (ali ste videli Hanna’s rock ?!) in nadaljevali svoje sanje kariere. In, seveda, še vedno imata svoje modne čutilke – čeprav so od svojih dni v Rosewood Highu zapustili svoje ultra-trendovske garderobne omare. 

Da bi lažnivcem dali svež in zrelega novega videza, je ustvarjalka serije “Marlene King” prinesla novega kostumografja Camerona Dalea. Čeprav se Dale ni začel ukvarjati s predstavo do tretje epizode sezone (ki se je začela 26. januarja), je imela jasno vizijo, kako bi morali znaki gledati po tem, ko je gledal celotno serijo. “Resnično sem hotel narediti kostume pravičnost”, je dejal Dale V stilu.

Ko je prišla k vsaki posterji garderobe vsakega znaka, se je Dale odločila za izziv, vendar je imela nekaj pomoči. “Marlene [King] je razložila, kaj je bil vsak lik do zadnjih pet let, kar je bilo zelo koristno pri obveščanju o slogu,” je dejal Dale. “Vsi imajo nova, odrasla delovna mesta, ki narekujejo, kako so se njihovi slogi razvili, in se bolj prilagajajo videzu s prikritimi dodatki.« Seveda pa noče, da bi njihova obleka naletela na preveč profesionalno. “Vse osebke sem ostal zelo barvit,” je dejal Dale. “Res ni zabavno na showu Lepi mali lažnjivci da imajo vsi v črni, sivi in ​​bež barvi, čeprav so to le nekateri lahki kazalniki zrelosti. “

POVEZANE: Trojan Bellisario na Lepi mali lažnjivci Sezona Premiere: “To je v bistvu pilot za nov razstavo”

Barvne palete na stran, zvezde nastopa – Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Troian Bellisario in Sasha Pieterse – so bili več kot pripravljeni na to, da bodo svoje letake razvili v tej sezoni. “Dekleta so bila zelo navdušena, da bi končno lahko igrali svojo starost,” je dejal Dale. “In vsak od njih mi je dal dragocen prispevek.” Pomaknite se navzdol za vse podrobnosti o vsakem Liarjevem novem videzu.