The Royals: Vsi sočni odgovori, ki smo jih dobili od sezone 3 Premiere

The Royals - LEAD
Ljubezensko stanje E!

Tessa Trudeau

5. december, 2016 @ 14:30

Od Royals debitiral na E! Še pred marcem 2015 smo bili kiiind of obseden. Serija je polna drame, izdaje, skrivnosti, romance in drugih zelo privlačni ljudje. Kaj več bi lahko želeli v televizijski seriji?

Da bi ponovili, kje smo končali v zadnjem sezoni, smo končno izvedeli, kdo je ubil Kinga Simona. Morilec je bil priveden pred sodišče, ko so bili dejanski posnetki umora prikazani na nogometni tekmi, množica pa je stvari vzela v svoje roke. Videli smo tudi, da se kralj Cyrus poroči in njegova nova žena rodi njihovega sina, čeprav se je izkazalo za lažno poroko, zahvaljujoč ročnemu delu kraljice Helene, in Prudence in dojenček, ki je na videz izginil iz tankega zraka. Ampak najbolj šokantno od vseh, smo se naučili, da je bil princ Robert dejansko živ.

Finale nam je pustilo toliko vprašanj brez odgovora, možni rezultati vsake zgodbe pa so bili navidezno neskončni. Ampak v nedeljski noči 3. sezone premiero, smo ugotovili veliko novih informacij in nekaj naših najbolj perečih vprašanj je bilo dokončno odgovorjeno. Preberite spodaj, da vidite, kaj vse smo odkrili o naši najljubši disfunkcionalni kraljevi družini. Nastavite v nedeljo na E! ob 10 uri. ET, da vidim, kako se vse igra.