Tukaj je največji izziv Sabrina Carpenter Faced Med snemanjem pustolovščin pri varstvu

Adventures in Babysitting dobi moderno preobrazbo. Nocoj, Disney Channel premieri svoj remake klasične kultne 1987, ki je sledila velikim mestnim izkoriščanjem najstnice in njenih stroškov varstva otrok. Novi prevzeti na izvirniku je prepričan, da navdihne malo nostalgije, vendar lahko računate na to, da pakira veliko posodobitev, vključno z mobilnimi telefoni, rap-bitki in sleeker kolesom za zamenjavo vagonov Buick Electra, ki je dobil ploska pnevmatika v originalnem filmu (RIP).

Za Sabrino Carpenter, ki igra varuha Jennyja na zaslonu, se je snemanje voznega dela televizijskega filma izkazalo za najbolj zahtevno. “Pravzaprav ne vem, kako voziti”, je 17-letna igralka nedavno povedala V stilu ko je obiskala naš sedež v New Yorku. “Nimam niti licence! Toda za večino filma moj lik vozi otroke okoli, zato je nekdo v teh prizorov vlekel avto. “

Čeprav ni bila dejansko vožnja, zadaj za volanom je bila nepozabna izkušnja za Tesarja. “Bilo je grozljivo, vendar je bilo prav tako zabavno,” je rekla. “Bili smo v ogromnem SUV, v katerem je imelo sedem otrok, zato bi samo peli med travo. Bilo je odlično.”

Sabrina Carpenter 2
Sarah Balch

POVEZANE: Adventures in Babysitting Je Nazaj: Zvezda Sabrina Carpenter nam daje vse nostalgične podrobnosti

Tesar lahko igra končno varuško na zaslonu, vendar nima veliko izkušenj na področju IRL. “Res sem se prestrašil, da sem ostala doma sam, ko sem bil otrok, in jaz bi se norčeval, ko bi šlo po tem, ko so moji starši zapustili,” je dejala. “Torej, mislim, da to ne bi bilo dobro, če bi moral skrbeti za otroke, medtem ko sem bil doma sam.”

Še vedno pa je bila v svojem najboljšem vedenju za svoje lastne varuške nazaj v dan – ko ni bila lačna, to je. “Dokler sem bil dobro hranjen, sem bil zelo, zelo prijazen otrok,” je dejal Carpenter. “Uporabil sem svojo domišljijo in igral s Barbies. Bil sem precej enostaven. “

Čeprav je Carpenter morda vse odrasla, se še vedno ukvarja z vzornimi modeli, vključno z njenim zvezdnikom Adventures in Babysitting, Sofija Carson. “Ona je kot velika sestra zame,” je rekel Carpenter o Carsonu, ki v filmu igra tekmovalno varuško Lolo. “Res je tako lepa in tako nadarjena, od začetka pa smo imeli odlično kemijo.”

Film je snemal filme, ki označuje 100. Disney Channel Original Movie – mejnik, ki se ni izgubil na Tesarju. “Bila sem zelo srečna, da sem del skupine filmov, ki so bili tako klasični in tako vplivali na to generacijo,” je dejala. “Čast mi je, zato nisem mogel zahtevati boljšega filma kot dela.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map