Vse podrobnosti o grozljivo grozljivem videzu Angeline Jolie

Maleficent
Vljudnost

Jennifer Davis

29. maj, 2014 @ 10:35 uri

Če je ena od stvari, ki smo se jih naučili od promocije Maleficent to je, da ni mogoče veliko motiti Angeline Jolie’s beauty-celo protetike in rogov. Kot istoimenski zlobni v Disneyovi posodobitvi Trnuljčica, igralka je doživela izjemno preobrazbo, da bi lahko igrala vlogo, a tudi s tremi urami protetike in ličila, je še vedno izgledala čudovito. “Težko je ne da bi bil ta obraz čudovit, “pravi Rick Baker, človek, ki stoji za Joliejevimi protiretikami za maleficent, pravi InStyle.com. Vendar pa pozorno spremljajte in opazili boste nežne, a znatne spremembe v njenem videzu.

“Želela je biti prepričana, da ne izgleda preveč kot sama,” pravi Baker. “Imela je nekaj zelo specifičnih idej o karakterju. V njenem umu je bila bitja. “Da bi ji prinesla življenje v svet, je vztrajala pri uporabi protetike, ki je vključevala kose, da bi okrepila svoje ličnice in nos ter živahne barve. Vendar je bil najbolj intenziven vidik njene preobrazbe ustvarjanje rogov.

“Veliko časa smo preživeli na videz rogov, vendar so morali biti čim lažji in odstranljivi”, pravi Baker. “Čudovito je, tudi če imate nekaj, kar tehta funt, se bo ob koncu dneva počutilo zelo težko.” Baker je, da bi zagotovil, da bi jo lahko udobno nosil med snemanjem, ustvaril pokrovček z magnetnimi črtami, ki je omogočal rogove enostavno in brez teže pritrditi.

Ko je Baker dokončal rogove z Joliejem, je pripeljala Justina Smitha, uglednega britanskega millinerja, da oblikuje kokile, ki so se šli po protetičnih rogovih. “[Angelina in jaz] smo se srečali vsak dan, da bi razpravljali o različnih delih,” pravi Smith InStyle.com. “Pomagala mi je potiskati meje in ustvarjati stvari, ki jih še nisem ustvaril.” Njihovo sodelovanje je povzročilo šest različnih del, ki so bili uporabljeni za odraz ključnih prizorov v filmu. “Vsi deli so imeli svoje zahtevne trenutke, vendar sem na koncu želel spoštovati [rogano] silhueto in ustvarjati nekaj ikoničnega.” Nekaj, kar je gotovo dosegel!

Če želite več informacij o tem, kako sta Angelina Jolie in njena ekipa ustvarili ikoničen videz Maleficenta, si oglejte te fotografije za fotografijo!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

14 − 8 =

map