Zakaj bi morali slediti Barbie na Instagramu

Pot pred Gigi, Karlie in Taylor prevladovala v vaši krmi s svojo ekipo selfies in glam getaways, je bil še en leggy blond znana, da vedno živi svoje najboljše življenje-Barbie. In podobno kot tisočletni modni trendi, ki so v svojih stopinjah čisto dobesedno sledili, je ikonična lutka (ki se je letos obrnila 58 let) držala časa.

Pravzaprav je v Barbie Worldu že nekaj let progresivno. Leta 2014 je Mattel predstavil skoraj dve desetini lutk Fashionista z različnimi barvami kože, obraznimi strukturami, barvami za oči in barvami za lase. In lani januarja je bila družba pohvaljena, ker je postala bolj vključena tudi v telo, sproščujoč različice lutke v visokih, petitnih in curvy različicah.

Barbie Book
Petra Rajnicova / Mattel

Drugi pomemben mejnik Barbie pozno? Ko se je pridružila Instagramu, ki je zagotovila, da lahko, tudi kot odrasla oseba, še vedno živi živahno skozi njeno popolno manikirano milje. Čeprav je še vedno precej nova igra grams, je hitro ujeta. Tako kot 1,8 milijona privržencev, hitro.

POVEZANE: Glej Barbiejevo modno preobrazbo

VIDEO: Nova igra Barbie Dolby Gigi Hadid nam je naredila dvojno vzpenjanje

 

In sedaj, podobno kot Kim Kardashian West in njena ljubezen do sebe, je Barbie izročila svojo lastno zbirko zgoščenk za Insta compilation, Umetnost @BarbieStyle ($ 50, assouline.com), z nekaterimi njenimi najboljšimi grami vseh časov. Od #shoesday snaps svojih bleščečih rožnate črpalke (kaj še?) Do svojih potovalnih dnevnikov (Malibu, London, NYC, ponovite), da ne omenjam njene stalne rotacije oblikovalskih kolaboracij (Jeremy Scott, Marni), se izkaže Barbiejeva krma je prav tako navdihnjen kot vaš 10-year-old self želi biti.

Barbie Book
Vljudnost Mattel

Prilagajanje, saj je to razlog, zaradi katerega je Barbiejev ustvarjalec Ruth Handler sanjal. “Moja celotna filozofija Barbie je bila, da bi bila deklica lahko vse, kar bi si želela biti,” je nekoč rekel Handler o lutki, ki je praktično imela vse delo od gasilca do predsednika Združenih držav. “Barbie je vedno predstavljala dejstvo, da ima ženska odločitev.” Samo to je vredno slediti.

Feeling pooblaščena in navdihnila @girlgazeproject na @annenbergspace! Slavlja naslednjo generacijo fotografov. �� #girlgaze #aframeofmind #barbie #barbiestyle

Objava je delila Barbie® (@barbiestyle)

Umetnost @BarbieStyle je zdaj na voljo na assouline.com.