Znotraj zabave: Veliki Gatsby kostumi, ki jih Prada & Miu Miu Pojdi na zaslonu

The Great Gatsby Prada Costumes
Ljubezensko fotografiranje

Brooke Mazurek

2. maj 2013 @ 10:45 uri

Če niste že nestrpno pričakovali filmske priredbe Baz Luhrmanne Veliki Gatsby, popolnoma dekadentni kostumi, ki so jih oblikovali Miuccia Prada in Catherine Martin, vas bodo popolnoma privabili noter. Prada, ki je prvič sodelovala z Luhrmann na Romeo + Julija, izbrana oblačila iz prejšnjih zbirk, ki so že imela elemente iz 1920-ih, in jih ponovno oblikovali za vsako od dveh kroglic, ki potekajo v filmu. Čudovit rezultat je zbirka nagrad, ki je prikazana ne samo v filmu (v kinodvorah 10. maja), ampak tudi na novi razstavi, Catherine Martin in Miuccia Prada Dress Gatsby na Prada Epicentru v Sohu. Označuje prvič, da so oblačila Prada in Miu Miu nameščena pod isto streho, in smo bili tu, da smo se v New Yorku odprli odlični kostumi z bleščicami, kristalom in perlami, skupaj s prijatelji Prada, Florence Welch, Katy Perry, filmskimi zvezdniki Carey Mulligan in Isla Fisher ter sodelavci Catherine Martin in Miuccia Prada. V romanu F. Scott Fitzgerald so stranke preoblikovali v samih likov, Prada pa je to lahko storila tudi z razstavo. Zrcaljenje razkošnosti kostumov, mestni prostor je okrašen s po meri Gatsby ozadje, zasloni z zakulisnimi montažami in ohišja prikupnih dodatkov. “Želim si, da bi bil v filmu samo, da nosim ta kostum,” smo slišali enega gosta šepetati drugemu. Še nikoli nisva želela več biti Daisy Buchanan.

Razstava bo na ogled v Soho Epicentru do 12. maja, nato pa potuje v trgovino Tokyo Epicenter v Pradi in na IFC Mall v Šanghaju. Kliknite, če si želite ogledati več fotografij.

VEČ:
• Awesome Velika Gatsby Prikolica
• Velika Gatsbyjevega Tiffany okna
• Glej več slavnih strank!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map