10 modnih uÄŤinkov, ki smo jih pridobili pri reviji Style Selene Gomez

Selena Gomez Style Lead
Marc Piasecki / GC slike, FameFlynetUK / FAMEFLYNET SLIKE

Andrea Cheng

14. marec 2016 @ 12:45

Revival je lahko ime velikega zasvojenca Selene Gomez (kdo ne imaš “Hands to Me” na ponovitvah, amright?), vendar ni nobene druge besede, ki tako natančno opisuje njeno stalno (ne da bi omenil, neverjetno na mestu) slog stilu. Najprej smo opazili svoj novi videz med svojo promocijsko turnejo proti zadnjemu koncu zadnjega leta, in samo še naprej se izboljšuje in izboljšuje.

Pop zvezda je nedavno zadnjič osvojila evropsko modno sceno in pustila sled 10 nepozabnih videzov v njeni temi (vsak je bolj eleganten kot zadnji) v nekaj dneh. Razmislite nas navdušeni. Ona je prvič pristala v Parizu z znojenjem in pete – uniformo, ki je bila elegantna in udobna (um, genij?) – nato pa je nadaljevala svojo slogovno turnejo z elegantnimi črnskimi oblekami, elegantnimi številkami izven ramena in rdečo pljuvanje obleke. Seveda moramo dati kredit, v katerem je kreditni dolžnik – njen stilist Christian Classen je moral igrati pomembno vlogo, kar seveda pomeni, da se tukaj lahko veliko naučimo.

Razčlenili smo in analizirali Gomezov videz in v vsakem od njih našli slogovne lekcije, od zaslona do igranja z razmerji. Zdaj se začne vaš stil revitalizacije.

POVEZANE: 15 lekcije o slogu smo se naučili od Alice Vikander