10 najhladnejših stvari, ki jih morate vedeti o Gucci Cruise 2017 Runway Show

Gucci Cruise 2017 Show Lead
Getty

Andrea Cheng

2. junij, 2016 @ 16:45

V tej bitki o tem, kdo lahko eno na drugo v ekstravagantnih in daljnih lokacijah za letovišče, Gucci je zagotovo med vrha za uprizoritev svoje Gucci Cruise 2017 kažejo vzletno-pristajalne steze v Cloisters v Westminster Abbey, prvi blagovni znamki, ki kdajkoli to storijo na britanska znamenitost, ki je prej gostila zgodovinske dogodke, kot je ena kraljevska poroka. Toda za razliko od drugih zbirk, je ta posebna oddaja počutila manj popustljiva, manj hedonistična in bolj pomembna pri njegovi dostavi.

Kot samozaposlen Anglophile, je kreativni direktor Gucci Alessandro Michele citiral, da je obseden z vsemi stvarmi Britanci. In občutek je obojestransko – po poročilu Keringa (luksuzne hiše, ki ima v lasti Gucci), so se v preteklih nekaj mesecih povečale prodaja za Gucci merch. Zaradi teh razlogov je bila zbirka krstarenja s 96 ogledi služila kot sartorial ljubezensko pismo v Londonu. »Ljubim angleško estetiko,« je Michele povedal o svojem navdihu. “JAZn, da se mi zdi, da je blizu svoji, lepi kaos, to je močna mešanica preteklosti in sedanjosti. ”

Lep glas je res. Bila je ena senzorična preobremenjenost idej, tekstur in barve. Toda v svojem jedru vsakega videza združi bodisi očitno sklicevanje bodisi subtilno naglas k britanski kulturi. Tam so bili jopiči in jopiči za puloverje Union Jack (aka kraljevski dodatki za lase), tartan preoblikovan kot živalsko vezene krila in sweeping talne obleke, motivi Staffordshire spaniela in Britanski punk prevzamejo Gucciove podpise, kot so žrebčarna Dionysus torbice in veliko črno usnje. Nedvomno je ta predstava ena za knjige, ki jih lahko vidite sami. Od prvih vrstic v zvezdico do Guccijevega ekscentričnega živalskega živalskega vrta, se pomaknite, da si ogledate 10 stvari, ki jih morate poznati o svojem križarjenju leta 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 35

map