10 Padec Staples, da nosite bučnega obliža

tk
Clint Brewer / Splash News

Alexis Bennett

26. september, 2017 @ 11:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Če greste do bučnega obliža ali načrtujete, da bi nekaj jabolk izbrali to jesen, boste potrebovali opremo, ki ustreza spremenljivemu vremenu. Govorimo o elegantnem videzu, ki vas bo v to kulih jutranjih dneh segreval, vendar ne boste imeli zloma v toplih popoldanskih urah.

Eden od naših najljubših elementov padca je pletenec, ker lahko dobite dvojno za eno stran od vsestranskega dela. Nosite ga z bojnimi čevlji za težek, a kljubovljiv učinek. Ali pa jo lahko spremenite v zunanjo oblačilo in jo položite na tank, podobno kot Alessandra Ambrosio, ki nam je pokazala spodaj. 

Slike Bauer-Griffin / GC

Tudi vam še ni treba odstraniti jopiča. Če zamenjate svoje sandale za čevlje in styling v širokemu klobuku, boste takoj naredili odreze, primerne za sezono.

VIDEO: Kako zgraditi 10-delno garderobo

 

Preden se jeseni odpravite na kmetijo, poskrbite, da boste svojo garderobo dopolnili z nekaterimi bistvenimi elementi, ki določajo sezono spodaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 48

map