13 Chic puloverji, ki vas ne bodo pustili prebiti

Najboljše Sweaters Under $150 - LEAD
Christian Vierig / Getty
Kim Duong
(Besedilo)

in Taylor Reagan
(Trg)

14. december, 2016 @ 18:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Stvar o puloverjih je, da jih imaš rad, ne moreš jih dobiti dovolj, ampak nakup samo ene lahko pomeni vknjižiti plačo v celoti (cue solze). Počutimo se. Vse tiste plišaste volne in mešanice moharov se lahko resnično povežejo, kar ne samo za naše bančne račune, temveč tudi za naša modna srca (cue dodatne solze).

Torej, kaj je sartorialno obsedeno storiti? No, obstaja možnost 1, ki vključuje izpadanje vseh zabav, ki so puloverji (vključno z grdimi zabavišči za puloverje). Obstaja tudi možnost 2, ki vključuje sprostitev celotnega življenjskega prihranka na dveh, morda treh, puloverjih (ni dejanska možnost). In potem je možnost 3, ki pregleduje ta seznam 13 uredniško odobrenih puloverjev, ki zvonijo v manj kot 150 $. Pojdite naprej, verjamemo, da ste sposobni oblikovati resnične odrasle odločitve (prosim, prosim, prosim ne izberite možnosti 2).

Ampak, če res potrebujete pomoč pri odločanju, tukaj je naslednje: V spodnjem okroglem oknu boste našli vse od obsežnih gobec do medenine strojne opreme do morebitnega vašega naslednjega jopiča.