14 Fancy Flats za dekleta, ki ne marajo pete

Fancy Flats Lead
© BAUER-GRIFFIN.COM

Andrea Cheng

Nov 06, 2015 @ 11:45 am

Perk, da se udeležijo formalne priložnosti, je, da služi kot redka priložnost igrati obleko gor. Negativna stran? Če pogledamo dobro, lahko dobimo prednost, recimo, za udobje, zlasti ko gre za obutev. V večini primerov to pomeni tanke ščetke, ki delajo tako, da vam dajejo dvigalo, tako dobesedno kot tudi figurativno, vendar ne brez valovanja bolečine. Za tiste, ki raje ostanejo čim bližje tlom (um, krivijo), se lahko pluti po neposrednem poplavljanju počitnic, ki se lahko počutijo le fizično z stanovanji.

Ker niso vsi vsi ustvarjeni enaki, smo se obrnili k pripomočki oblikovalec Charlotte Olympia Dellal deliti svoje misli o zadevi. “Vse je odvisno od tkanine in konca čevlja,” pravi. “Poskrbite, da bodo izgledali nedotaknjene. Včasih, če so stanovanja preveč obrabljena, ste jih spremenili v dnevne čevlje. Morajo izgledati posebno – obdržite jih posebej.” 

Seveda je prva, ki ji je za takšno priložnost predlagala njeno čudovito črno žametno mačjo mačko. Našli so navdušence med Alexa Chung (zgoraj), Taylor Swift in Katy Perry, in tako so vsestranski, presegajo obutvene dejavnosti, izvajajo naloge in se udeležijo fancy dogodkov (čeprav priznava, da bo kupila novi par, če bi imela večerno prireditev). “Če jih nosite v dnevu, se na vašem občutku občutijo kot čevlji na dan,” nadaljuje. “Ali nosite sijoče čevlje, rad imam sijoče stvari.”

Upoątevali smo njen nasvet in kupovali modne stanovanja, ki delajo za katerokoli soirée, od tistih, ki so v luksuznih tkaninah prekritih z drugimi, ki so bili opremljeni s svetlečimi oblekami. Vaša počitniška čevljarska igra, končana. 

POVEZANE: Nakup 10 najbolj seksi čipk