15 Poletni čevlji, ki pokrivajo prste

Poletje Shoes
Getty

Alexis Bennett

23. maja 2017. ob 18.45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Seveda pa poletje sijaj in par sandal za popolno slogovno kombinacijo. Toda včasih dekle samo želi, da ji pokrije prste. Ne samo zato, ker je naša pedikastinja vso zimo vsa zima tradicija (oprosti, ne žal), ampak zaradi vseh klicev, ki jih lahko prstni prstani med hojo po cel dan. Plus čiščenje madežev v asfaltu ob dnu prstov ni nikoli zabavno.

Naslednjič, ko ste v razpoloženju, da bi se izognili prestopanju v koščke ali razkrivanju prstov na vse elemente, poskusite zdrsniti noge v čevelj z malo večjo pokrivnostjo. Dodatna pregrada med prsti in tlemi lahko bistveno spremeni. In ne, vam ni treba prikriti sloga, da bi našli čeden poletni čevelj z večjo pokritostjo. Obstajajo elegantni espadrili, stanovanja in hlebci, ki bodo naredili trik.

VIDEO: kako priti super mehko stopalo

 

Spodaj boste našli 15 slogov V stilu uredniki ljubijo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map