2017 način, da nosite plišasto obleko

TK
HEDO / BACKGRID

Alexis Bennett

8. avgust 2017 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Trend pidžame ne kaže nobenih znakov upočasnitve, zato drsna obleka živi, ​​da bi videla še en dan. Toda čustveni modeli niso enaki tistim, ki smo jih nosili v zadnjih nekaj sezonah. Pred kratkim so prejeli veliko posodobitev zaradi krepkih izrezkov. Pomisli na čipke in kožne razkosljive poševnice na nepričakovanih mestih.

Hailey Baldwin nam je natančno pokazal, kako je to storjeno, medtem ko v Los Angelesu. 20-letni model je Milly odskočil s sivo glavo. To je odličen primer, kako oblikovalci letos posodabljajo drsne obleke. In Baldwin ni edini oboževalec. V začetku tega poletja je Victoria’s Secret Angel Martha Hunt zadela rdečo preprogo v bleščečo različico enake natančne obleke. In celo pevka Nicole Scherzinger je zaljubljena v priljubljeno številko Milly.

VIDEO: 3 Stylin načini nositi drsna obleka

 

Vendar pa obstaja več oblikovalcev, ki dajo sveže vzeti na svilnato obleko. Nekatere naše najljubše drsne obleke smo zbrali z izrezi naprej, tako da lahko tudi skočite na krov.