21 Čevlji, ki izgledajo resnično, resnično boli

tk
Getty (4)

Jonathan Borge

5. maja 2017 @ 7:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Z izjemo teeter-raztegovanja okoli mojega stanovanja v parih čevljev Marni dobrega prijatelja, nisem nikoli res hodil v ženskih čevljih, veliko manj pete. Torej, jaz, moški, ki ga običajno najdete v mokrih, supergejih ali čevljih, se zdi izjemno impresiven, da bi videli čudovite ženske, ki se marmorirajo v visokih velikih stilettah, kot če bi bile prirojene.

To je rekel, da sem popolnoma užival v gledanju svojih najljubših preveč, da so kul-do-oskrbne zvezde na rdeči preprogi v čevljih, ki bi lahko zlahka prešli na orožje. Višja peta, več pozornosti bom plačal. In medtem, ko bom z veseljem pomagal kateri koli trgovini deklet za par čevljev, ki jim bo pomagal, da se počutijo kot najbolj vroča deklica v sobi, vedno se sprašujem, ali niso tiste nesramno boleče?

Postavil sem isto vprašanje, ko sem videl Julianne Moore po rdeči preprogi na filmskem festivalu v Cannesu leta 2013. Izjemno brezčasna je izgledala v črnem in roza Diorju, a čevlji? Njena pinky je dobesedno zagorela kot vneto, pa tudi rožnato. In tudi jaz sem mislil isto, ko je Lady Gaga ob MTV VMA-ju 2012 nosila čevlje Armadillo Alexander McQueen. Kako ni padla na obraz?

V čast prihodnjega filmskega festivala 2017 v Cannesu in vseh novih čevljev bomo videli v priljubljenih, kot sta Nicole Kidman in Kirsten Dunst, zaokrožili smo 21 parov, ki izgledata kot oni moraš imeti povzročila pretisne omote.

POVEZANE: najdražji čevlji, ki jih lahko kupite takoj

Pomaknite se navzdol in se pripravite na skrčenje. Dame, poklonim se.