21 najboljših vajah, ki bodo dopolnile vaše krivulje

Fableiki' Irene Tank
vljudnost

Lashauna Williams

27. januar 2017 @ 17:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ne glede na to, ali se šele začnete ukvarjati s svojim novoletnim rezolucijo, da začnete delati, ali če nadaljujete s svojim običajnim režimom vadbe, je vedno na voljo nova oprema za vadbo. Boste počutili bolj motivirani, da zadenejo ta razred v predenje, Bikram jogo, ali celo steno plezanje, če imate v elegantni ansambel. Pomislite, da gremo v telovadnico, kot bi jo imeli pri vsaki drugi priložnosti: ko ste oblečeni po svojih najboljših močeh, se počutite najbolje.

Našli smo vse, kar bi lahko potrebovali za dokončanje videza, od hladnih cistern do sodobnih nogavic. Rezervoarji iz Lucy in Old Navy se ponašajo z laskavimi kosi tkanin, ki se hitro posušijo. In ko gre za obleke, ni treba ustaliti dolgočasnih starih jogovih hlače – mislite na izrezke, očesa, moto dotaknejo in živahne barve od Addition Elle, Athleta, Fashion to Figure, H & M +, Lane Bryant in Torrid. Obloge iz Spanxa uporabljajo oblikovalsko tehnologijo, s čimer dobijo udobno prileganje, ki povzroča stomač (nosil sem jih v zadnjem barreju in verjemi mi, da so neverjetni).

In nismo pozabili na najpomembnejše komponente vaše športne opreme: vaš modrček in čevlje! Nič ne uniči vašega treninga hitreje kot slabo pritrdilni modrček ali tesen par superge. Panache je ena izmed najboljših blagovnih znamk za športne nedrčke s polno pokritostjo za večje prsi, slog, prikazan spodaj, ne razočara. Za zabavne odtise in razkošne sloge, ki jih lahko nosite sami ali pod vrhom, si oglejte modrte iz kolekcije Prabal Gurung Sport z Bandierjem. Kar se tiče obutve, ne morete premagati Nikea za svoj izbor trendovskih stilov, ki so na voljo v širših širinah.

VIDEO: 7 Sizzling spodnje perilo za velike buste

 

Nazadnje, na vrhu videza s prijetnim srajcem. Dodatek Elle je priljubljen v slogih, ki vas bodo odnesli iz telovadnice v pozneje. In če iščete hiter nakup na enem mestu, poskusite spletno mesto narobe, kot sta Adore Me ali Fabletics. Za mesečno stopnjo včasih tako nizko kot $ 20, odvisno od sklenitve posla, lahko dobite popolno opremo, ki jo dobite vsak mesec. Poglej lepo za odlično ceno? Prijavite nas! Pomaknite se navzdol, da si ogledate naše izbire in ustvarite odličen vadbeni komplet.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

85 + = 93

map