4 Poletna potapljaška obleka, ki vas bo popeljala na delo

Ko imate poletne napore z zabavnimi načrti, kot so vikend vikend, izleti s pristanišči na morju ali tedenski izleti, zadnje mesto, ki ga želite postoriti, je pri delu za mizo, pred računalnikom v petek popoldne, štetje sekunde dokler ne morete miru (razen, če vaša služba ima to veličastno, čudovito, srečno stvar, imenovano Summer Fridays). In če je edina stvar, ki stoji med vami in rajem, majhna stvar, da bi prišli do njega, zelo priporočamo, da čim manj časa zapravimo in maksimiziramo učinkovitost z oblekami, ki jih lahko odvedemo iz pisarne na letališče do letovišča.

Toda, ker v pisarni ne morete dobro nositi potapljanja (niti ne bi želeli tehtati vašega prenašanja z dodatnim kompletom oblačil), je edina rešitev videz, ki je pošteno poliran, a še vedno udoben za osemletno, urni vožnji. Naš slavni vir navdiha? Gigi Hadid, ki je pred kratkim poskušala igrati v slogu vožnje, ko je s svojo slonokoščino začela igrati s svojo slonokoščino, je oblekla Victoria Beckham obleko, ki jo je prevrnila s prevleko s prevleko s prevleko s prevleko, lady-top vrečo in midi škornje. Ok, zimski dodatki so morda bili malo, vendar je bil model na nekaj tukaj – zahvaljujoč raztegljivim tkaninam puloverja, njena obleka je bila prijetna in udobna brez žrtvovanja sloga.

S tem smo kot izhodiščno točko združili štiri pripomočke, prijazne poletnim potovanjem, in jih dodelili različnim kode za obleke v pisarni, kot v različnih nivojih oblečenosti. Šli smo na zračne silhuete, pametne plasti, ki so odgovarjale na zamrznitev potovanj v kabini (ki jo lahko tudi preletete, ko pridete do cilja), in enostavno obutev, ki vam bo pomagala pri zračni varnosti. Od pletenih oblek do slinky kamis in belih kirurških kavbojk, poiščite (in nakupujte!) Svojo naslednjo obliko za oblikovanje jet, ki je elegantna, saj je udobna.

POVEZANE: Celebrity-Inspired obleke za nositi na ravnini

Dressy Level: Super Dressy

Potovanje Outfits - 1
Splash News

Zjutraj imaš sestanek moči in popoldan? Vzemite slog iz Hadid in se dotaknite številke midi-dolge pletene številke, ki jo lahko še dodatno oblečete s poliranimi dodatki, kot so jopič s parangalom, elegantna pletenica in mehek diapozitivi.

Nakup videza: Babatonova obleka, 165 dolarjev; aritzia.com. Zara blazer, 50 evrov (prvotno 100 evrov); zara.com. Jen Atkin x Manjša Chloe + Isabel bun, 45 dolarjev; chloeandisabel.com. Torba za blagovno znamko, 528 $; trade-mark.com. Aska diapozitivi, 83 dolarjev (prvotno 150 dolarjev); askacollection.com.

Dressy Level: Just Dressy

Potovanje Outfits - 2
Vljudnost (5)

Ustvarite čudovito slamnato silhueto z dolgim ​​lahkim puloverjem, ki je primerna tako za preveč klimatizirane pisarne kot tudi za zamrzovanje zračnih kabin, in par širokih nogavic. Ko pristaneš, si opusti svoj kašmir, da razkrije slinky slim cami underneath-voilà, instant vacay outfit.

Nakup videza: Tibi cami, 225 dolarjev; tibi.com. Cos tunic, 290 €; cosstores.com. Gap kavbojke, 60 dolarjev; gap.com. Zaprta tote, 310 ameriških dolarjev; closed.com. Vetrne plavutke, 50 dolarjev; vans.com.

Dressy Level: Semi-Dressy

Potovanje Outfits - 3
Vljudnost (4)

Če delate v pisarni z bolj liberalno oblačilno kodo, se pomaknite v lahkotno poletno črtasto obleko (glede na dolžino – daljša hemoliza je vsekakor bolj primerna za delo) in pakiranje na vikend pripravljene elemente, kot so tovorni jakni, platno espadrilles , in messenger, da imajo vse vaše potovanje bistvene.

Nakup videza: Piščalke obleko, 75 dolarjev (prvotno 120 dolarjev); whistles.com. Kate Moss za opremo jakno, 360 dolarjev; net-a-porter.com. Clare V. messenger, 415 $; clarev.com. Patike Soludos, 89 dolarjev; soludos.com.

Dressy Level: preprosto oblečen

Potovanje Outfits - 4
Vljudnost (5)

Imaš ustvarjalno delovno mesto? Športno atletsko trakico s bombonsko jopičem in sneakami (samo v primeru, da morate sprint čez terminal, da naredite let), vendar se prepričajte, da delate v nevtralni barvni paleti, da ohranite raven prefinjenosti. 

Nakup videza: J. Crew tee, 30 evrov; jcrew.com. Mango bombnik jakna, 60 $; mango.com. Ljudje drevesa hlače, 81 $ (prvotno 115 $); peopletree.co.uk. Rag & Bone nahrbtnik, 190 $; shopbop.com. Adidas Stan Smith superge, 75 dolarjev; nordstrom.com.