411 na Vintage Swimsuits, ki ga navdihuje Kim K’s Dior Bikini

TK
Splash News

Alexis Parente

3. maja 2017 @ 17:15

Vintage Dior kopalka Kim Kardashian je obudila svet in nas vse začela spraševati o ideji nakupa vintage kopalk. Mislili smo, da bi bilo bolje odgovoriti na vsa naša vprašanja o kopalkah, nato pa generalni direktor What Goes Around Comes Around, Seth Weisser. Seth nam daje 411 na vseh stvareh, ki jih plavajo!

VIDEO: To ni vaja: Kylie Cosmetics sodeluje s Kimom

 

“Vintage designer kopalke so zelo na trendu zdaj in obstaja nekaj pomembnih stvari, ki jih je treba iskati, ko nakupovanje za eno.Ni važno, kaj oblikovalec, preučite kopalke šivi, etikete in tkanine. Nikoli ne kupite nič bledi ali s slabo kakovostjo šivi. Prepričan način, da se prepričate, ali so izpolnjena merila, je nakup z zaupanja vrednega vira, kot je »Kaj se dogaja«. Naši letni Chanel, Dior, Gianfranco Ferré in drugi oblikovalski kopalke lahko najdete v vseh naših trgovinah po vsej državi. ” – Seth Weisser, direktor podjetja What Goes Around Comes Around

Spodaj si navdihnite spodnje vinorodne kopalke in si oglejte te načine v trgovini na mestu, ki se dogaja v New Yorku.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map