5 Nasveti za oblačenje kot Princesa Eleanor na kraljevih

Royals Princes Fashion - LEAD
teroalzon / instagram

Samantha Simon

19. december, 2015 @ 12:00

Garderoba Princess Eleanor je praktično lasten lik Royals. To je tudi eden od glavnih razlogov, da se vsak teden prilagajamo, ker preprosto nikoli ne veste, kaj bo izjava za izdelavo ansambla kraljevska nevesta (ki jo bo igrala Alexandra Park) izstopila naprej. Eleanorova nepredvidljiva modna izbira na E! serije nikoli ne bodo ujeli našo pozornost, in glede na kostumografske oddaje, Rachel Walsh, je lažje ponovno ustvariti videz Princess, kot si mislite. “Eleanorjev pogled je pravzaprav zelo dosegljiv,” je nedavno dejal britanski oblikovalec V stilu. “Nosi tone blagovnih znamk visoke kakovosti, kot sta Topshop in H & M – pravzaprav smo pametni na način, kako jih zmešamo z oblikovalskimi deli.” 

To je kombinacija klasičnih stilov in trenutnih trendov, ki ustvarjajo Eleanorovo kul, a brez napora, vibracijo. “Mi uporabljamo veliko Maje in Sandro,” je dejal Walsh. “Ampak mislim, da če bi šli na spletno mesto Topshop, bi verjetno našli vsaj tretjino silhuet, ki jih Eleanor nosi. Ne bo popolnoma enako, toda zagotovo vam bo dalo nekaj njenega okusa. “Da bi Eleanorjev pogled še bolj dobil, je Walsh brezhibno delal v manj izrazitih trenutkih. “Mi kupujemo vintage kosov iz trgovin na trgu Portobello,” je dejala. “Večina jih je iz 70. in 80. let.” 

Walsh tudi kurira mešanico punk-meet-chic dodatkov, da Eleanor’s obleke res pop. “Uporabljamo veliko vintage nakita in kupujemo različne vrečke, ki ji ostanejo sveže in spremenijo,” je dejal Walsh in dodal, da se Eleanorjev videz še bolj razvija v drugi sezoni. “Bila je resnična goth, AllSaints, Kate Moss ji je v prvi sezoni vibrirala njo, vendar smo jo že večkrat dali v barvo.” (Za dokaz, ne pogledajte dlje od mavrične obleke, ki jo je nosila v sezoni 2, 5. epizoda .)

POVEZANE: Royals Star Alexandra Park je “vedno upal, da nosi” obleke kot princesa Eleanor

Eleanor zagotovo prevzame tveganje, ko gre za njen slog, in če se želite obleči kot princesa, je to tudi tisto, kar boste morali storiti. “Vse je v tem, da bi bili eksperimentalni,” je dejal Walsh. »Ne morete se prestrašiti, če želite preizkusiti stvari in morate biti prepričani.« Pomaknite se navzdol za pet nasvetov, ki jih želite spremljati, če želite dodati malo Eleanorjevega roba v svojo garderobo.