50 let pozneje, Bonnie in Clyde sta še vedno stilske ikone

tk
Alamy fotografije

Jennifer Ferrise

12. avgust 2017 @ 11:00

To je navdihnila Broadway glasbeno, nešteto par Halloween kostume, in Bey in Jay je vožnja ali duet. Ta vikend je minilo natančno pet desetletij od kriminalnega trilerja iz leta 1967 Bonnie in Clyde uradno gledališče gledališča, in dinamični duo’s chic outaw izgleda še vedno vplivajo na naš stil na redni.   

Klasični film, ki ga Faye Dunaway igra kot Bonnie Parker in Warren Beatty kot Clyde Barrow, seveda prevzame resnične božične roparje v realnem življenju Velike depresije, toda ko je direktor Arthur Penn prinesel zgodbo na velik zaslon, dodal je velik odmerek klasičnega sloga iz leta 1930.

Kostume, ki jih je zasnoval Theadora Van Runkle, se spustijo v eno izmed najbolj nepozabnih v zgodovini kinematografije. Toda glavni razlog, zakaj jih imamo, je, da sploh niso kostumografije. Bonnie-jeva ženska krila, pletene puloverji in volnene baretke so bila čudovita folija za njene končno zlobne motive, vendar so še vedno popolnoma obrabljiva in polirana skoraj pol stoletja pozneje. Kaj pa Clyde? Bonnie ni mogla imeti želenega partnerja v kriminalu. Ni čudno, da je bil film nominiran za Oskarja za najboljšo kostumografijo.

V čast 50. obletnice Bonnie in Clyde, V nadaljevanju gledamo nazaj na nekaj najbolj znanih filmov. Želite podrobnejši pogled? Ujemite poseben prikaz filma v sredo, 16. avgusta, v gledališčih po vsej državi. Za več informacij obiščite spletno stran fathomevents.com. 

VIDEO: Watch Original Bonnie in Clyde Prikolica

Pomaknite se navzdol za zavist garderobe.