8 Badass Style Lessons lahko naučite od Zoe Kravitz

Zoe Kravitz Style Lessons - LEAD
Getty Images (2)

Andrea Cheng

30. marec 2016 ob 13.30

Dejstvo: Zoe Kravitz se je rodila s precej slabimi geni – ona je pokrov njenega legendarnega rocka oče Lenny in njene čudovite igralke mame Lise Bonet, ki je igrala Denise Huxtable v Cosby Show. Torej je bila takšna raven neskončnega trpinčenja precej njena rojstna pravica. Toda čeprav so mnoge podobne primerjave med njo in njeno mamo (izgledajo kot sestre v svoji oglasni skupini Calvin Klein Collection) in slog podobnosti med njo in njenim očetom, podobno kot navezanost na telo, se je Zoe pojavila v multi-hyphenate in sodobna danska ikona sama po sebi. 

In če obstaja ena stvar, ki jo lahko odvzamemo iz niza scenaristov (aka njene nepozabne predstave v nekaj filmih, za katere ste se slišali, podobno kot oskarjev zmagovalni akcijski triler Mad Max: Fury Road ali hit hit Insurgent ali Dope), da je zavezana njeni obrti. Toda, ko gre za slog, gre samo z njenim črevesjem, kar je povzročilo zbirko izjemno presenetljivih, da ne omenjam eksperimentalnega videza rdeče preproge, ki se razprostira od mrežastega obarvanega Valentinovega števila do natančno sorazmernega kanadskega tuksa.

“Tako zelo malo vem o slogu in trendih ter oblikovalcih,” nam je prej povedala, kot je prejela V stiluNagrada Breakthrough Style Star. “Jaz sem zelo vizualna oseba. Če vidim nekaj in mi je všeč, to ni zato, ker je določen oblikovalec to naredil, ali je v trendu, to je, kako se počutim, ko sem v njem.”

No, Zoe lahko zelo dobro na nekaj. Za nekoga, ki raje poenostavlja nad vsem drugim in ki se ne šteje za “trendovsko”, je nenamerno obdelala estetiko, ki ji je popolnoma edinstvena (čeprav pomaga, ko je vaš najboljši oblikovalec Alexander Wang), zato smo zaokrožili osem naših najljubših izgleda, da lahko, upajmo, posnemamo in uporabimo IRL. Spodaj se pomaknite za osem precej slabih slogovnih spretnosti, z ljubeznijo Zoe Kravitz. 

POVEZANE: 10-krat Zoe Kravitz redefined Style of Red Carpet