8-kratni rojstni dan Mindy Kaling Razsvetljen v poletnih pripravah

tk
Allen Berezovsky / WireImage

Lashauna Williams

24. junij 2017 @ 13:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Mindy Kaling je definitivno (kot bi rekel Wendy Williams), prijatelj v moji glavi. Ona je punca, s smešno TV-oddajo, Projekt Mindy, in sposobnost, da vsak in vsak tisk očarljivo in sassy. Za praznovanje Kalingovega rojstnega dne smo z njenih rdečih preprog prikazali nekaj najljubših tiskanih podob.

VIDEO: Mindy Kaling sanjski fant

 

Kaling je popolnoma obvladal obleko svoje krivulje, medtem ko ne bojte, da preizkusite nekaj najbolj privlačnih vzorcev. Od florals do abstraktnih odtisov, ima vse do znanosti.

Tukaj je nekaj odtenkov iz Kalinga, da se spomnite. Poudarite svoj pas. Če je motiv zelo zaseden, poskusite dodati jermen, da bo videz neuporaben. Nič v pasu in ustvarja obliko peščene ure. Ni oboževalec pasov? Poskusite za obleko, ki ima vrvico, pas ali trdno sredino, da ustvarite laskavo silhueto. Bodite prepričani, da vašo obleko kot glavni poudarek, vse pripomočke naj bodo minimalne, najbolje v trdnih barvah. Vložite v sandale, ki je narejen s posnetim trakom, kakršen je s Steve Madden.

Pomaknite se navzdol, da si ogledate zadetke Kalinga in si oglejte podobne sloge, ki jih lahko skopirate danes.