8 Street Style-Worthy Box Torbe, ki nosijo to jesen

TK
Claudio Lavenia / Getty

Samantha Cohen

16. oktober, 2017 @ 21:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Razmislite zunaj škatle, ko gre za torbico in dodajte najljubšo ulično vrečo tega letošnjega seznama v svojo garderobo. Videli smo najljubšo modo. Dekleta Irene Kim, Caroline Daur in Vanessa Hong (samo nekatera imena) so zrcalili ta mini dodatek skozi teden mode. Morda je majhna, vendar vrečke za vrečke dajo krepko izjavo, ki bo takoj ustvarila brezskrbno eleganten videz.

VIDEO: Coinage: Kako zgraditi 10-delno garderobno omaro

Njegova strukturirana in mehek oblika doda ženski twist na vsak dan obleko, ki lahko enostavno prevajati iz dneva v noč. Pojdite po okrašenem slogu, da povlečete videz ali pa v nevtralen barvni vrečki ustvarite bolj polirani ansambel. Ne glede na to, katera možnost izberete, je ta dodatni dodatek obvezen! Spodaj si oglejte nekaj naših priljubljenih.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map