8 stvari, ki jih Ashley Graham želi nositi v telovadnici

Ashley Graham Gym Picks - January InStyle 2017 - LEAD
David Schulze

Jennifer Ferrise

17. januar 2017. @ 17:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ali ste v zadnjem času pogledali okoli svoje telovadnice? Zdaj, ko smo v tretjem tednu leta 2017, je hitenje resolucij uradno začelo potiskati.

Dobra novica je, da bo čakal na tekalno tekočino veliko krajši. Toda slaba novica je, da je resnično skušnjava, da svoje vadbe tudi na zadnjem gorilniku preveč – še posebej, ko življenje postane zasedeno.

Enostaven način, kako ohraniti glavo v igri? Nadgradite svojo vadbo. Dejstvo je, da je to točno tisto, kar naredi trik za supermodel Ashley Graham. “Cute obleke za telovadbo so za mene zelo dober motiv,” pravi Graham. “Še posebej, ko sem utrujen od potovanja ali pa v resnici nisem pripravljen na trening.”

@moritsummers se ne igra okoli ������������ # curvyfit #beautybeyondsize

Fotografija, ki jo je objavil A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Toda obleka je le en kos fipspo puzzle za Graham. “Rad bi tudi mislil, da grem v telovadnico kot način, kako ostati močan in ne način, kako izgubiti težo,” pravi. “Ja, izdelujem veliko kopalke in spodnje perilo, toda mi je vadba več, da sem zdrava in se počutim dobro. Zato sem si sam določil cilje, kot da bom ta teden delal tri dni, namesto da bom ta teden izgubil 3 kilograma. ” Potem sem pustil karkoli, da bi se jigal, kričal, veš? “

POVEZANE: Ashley Grahamovo telo pozitivno sporočilo za leto 2017 je lekcija za vse nas

Graham tudi predlaga, da preizkusite različne vrste treningov, dokler ne najdete tistega, s katerim se dejansko lahko veselite. “V zadnjem času sem bil obseden z boksom,” pravi. “Ko se potapljam in ščurim rit pred 30 drugimi ljudmi v telovadnici, to zagotovo pomaga obleči del. Včasih je vse potrebno, gamaše ali barvite patike, da bi mi dal dodaten ogenj, ki ga potrebujem. In z pravo mešanico, moj videz je prav tako močan kot moj en-dva udarec. “

Nakup Grahamjeve 8 telovadnice se nahaja spodaj. In za več od supermodela, preverite njen mesečni stolpec v V stilu, na voljo na prodajalnah z novicami in za digitalni prenos.