9 Chain-Mail teži vaši naslednji dekliški noči

TK
Getty

Alexis Bennett

3. maja 2017. @ 19.15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Zvezde so bile vedno obsedene s tkaninami verižne pošte. Se spomniš ikonske kovinske glave Diane Rossa ali Cherovih izrezov? Toda v zadnjem času se zdi, da je obsedenost večja kot kdajkoli prej. Konec lanskega leta sta Kourtneyja in Kim Kardashian potegnila verižne pošiljke iz zbirke Balmain Spring 2017. Bili so pripravljeni, da so udarili v mesto v sijajni zlati in srebrni obleki. In Bella Hadid je na mini obleki iskala za svoj 20. rojstni dan. Tudi Michelle Obama je oblečena v roza zlato različico trenda za praznovanja Bele hiše.

VIDEO: Get Margot Robbie’s Metallic Eye Makeup

 

Ne samo, da je lesketajoč videz kot nalašč za noč v mestu, lahko tudi kovinske modele delate v priložnostni videz. Lady Gaga je trendu poskusila z verižno pošto in s kratkimi jopiči. Bralnica z verižnimi povezavami bi bila videti tudi hladno nad belim čevljem ali pečenjem pod usnjeno jakno.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 4

map